Kala i Pchełka ♥ Mirabelka [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Kala, Ktoś i Mirabelka ♥ ZDJĘCIA

Któraś świnka bezczelnie sika do miski z karmą od kilku dni.
Nie wiem czy nowa karma im się nie podoba ? Szkoda ze jak ją zaleją to tworzy się taka zbita wielka kupa granulatu i muszę to wyciągać z tej miski i wyrzucać. 

A mnie się widzi że świnie chcą Ci coś ewidentnie dać do zrozumienia 

Tak myślałam że im nie smakuje. Ale jak nie zasikają to miski są aż wylizane bo wszystko zjedzą. Więc nie wiem o co im chodzi, może to przypadkiem ?
Nie dam rady misek dać wyżej, zwłaszcza teraz kiedy Ktosiek nie ma jeszcze tyle siły żeby się wspinać do miski. Kali też ciężko dupkę podnieść. A przykręcić nie mam do czego, u mnie kratek brak

Nie dam rady misek dać wyżej, zwłaszcza teraz kiedy Ktosiek nie ma jeszcze tyle siły żeby się wspinać do miski. Kali też ciężko dupkę podnieść. A przykręcić nie mam do czego, u mnie kratek brak

Re: Kala, Ktoś i Mirabelka ♥ a za niedługo ktoś jeszcze :)
Cudownosci
No to nie wiem o co im chodzi

No to nie wiem o co im chodzi

Re: Kala, Ktoś i Mirabelka ♥ a za niedługo ktoś jeszcze :)
och! superaśnie!!!!!!!!!!!!!
- czyżby kudłata jakaś?
i skąd i jaka?? z może masz jakies zdjęcie już??
? - ciekawość pożera mnie!!!
U mnie niestety też się zdarza zupa z sieczki "doprawiona siuśkami" i też nie wiem która, ale chyba nie chcę , bo co mi to da? jak tej "jegomości " wytłumaczyć, że sieczka już doprawiona? poza tym u mnie oprócz siuśków często któraś zostawia ślady po sobie - niejako rodzynki lub tik-taki w misce z sieczką albo po warzywach??.. :a może to ma być pytanie dlaczego nie ma więcej??!!.. Jak One to robią??Ktoś wie?? bo ja nie mam pojęcia!!
Zdjęcia super!!
jakie listki masz w kuli? A te gałęzie z liscmi to wiśnie? czy śliwka bo jakoś nie potrafię rozpoznać?

? - ciekawość pożera mnie!!!
U mnie niestety też się zdarza zupa z sieczki "doprawiona siuśkami" i też nie wiem która, ale chyba nie chcę , bo co mi to da? jak tej "jegomości " wytłumaczyć, że sieczka już doprawiona? poza tym u mnie oprócz siuśków często któraś zostawia ślady po sobie - niejako rodzynki lub tik-taki w misce z sieczką albo po warzywach??.. :a może to ma być pytanie dlaczego nie ma więcej??!!.. Jak One to robią??Ktoś wie?? bo ja nie mam pojęcia!!

Zdjęcia super!!