potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Potwory i spółka

Post autor: Cooyo »

O, jakie fajne mieszkanko :102:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
maleńka

Post autor: maleńka »

Super willa, przygarnij mnie :szczerbaty:
Uwielbiam jak moje świnie robią takie miny chwilę przed wyciagnieciem stópek, to jest takie "o matko, co ty ze mną robisz kobieto" :lol:
loriain

Post autor: loriain »

Pakuj swoje świnie i przybywaj :szczerbaty:

Elmo powiększył sobie okno w willi, robiąc tym samym wyjście ewakuacyjne :szczerbaty: dzięki bogom śpię w stoperach :lol: na piętro nie wchodzą, boją się wysokości. Jak je tam położe to od razu kombinują jak zejść i trochę się boję że spadną :roll:
Pikabu

Post autor: Pikabu »

Willa jest!! :D Piękna willa, i widzę, że też kocyk na górze położyłaś ;) U mnie tylko Toffi bywa na górze, co lepsze mała świnia zauważyła, że Skoczka i Cichotka tam nie wchodzą i wynosi sobie tam jedzonko :laugh:
loriain

Położyłam kocyk ale po nocy ani pół bobka tam nie ma i sucho więc nikt tam nie rządził :laugh:
Trochę dla nich za wysoko. Myślałam żeby postawić willę w kącie klatki, ale mam wąski prześwit między nią a ścianą i się boję że któryś potwór wlezie i spadnie :?
Pikabu

Post autor: Pikabu »

A to też bym się jednak bała ryzykować. Moje mają właśnie w rogu i tak i im i mnie najbardziej pasuje logistycznie. Ale one mają jednak klatkę ogrodzoną ze wszystkich stron. I znając ich talent do turlania się w trakcie snu też bym nie ryzykowała, gdybym miała taki układ. Może jeszcze się przyzwyczają. U nas Cichotka już powoli wchodzi do połowy a Skoczka sobie też ogląda rampę. Więc kto wie, może niedługo będzie dowód bobkowy na to, że były na górze.
loriain

Ja mam siatkę na 45 cm bez domku to w zupełności starcza. Zastanawiam się nad jej podniesie tylko jednym rogu żebym mogła tam spokojnie wille postawić. Ale i tak jakiś lęk mam że glupole spadną w druga stronę do klatki z góry :glowawmur:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Co za super willa!!! Extra!
A co tam masz, tunel w norce? Czy źle widzę? :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
loriain

Po lewej jest norka i wejście do niej zrobione z drewnianego mostku (na początku nie chciały wejść do niej jak była bez niego :lol: ), a po prawej wiklinowy tunel i anty bobkowy polarek włożony do środka ;)
Ostatnio zmieniony 07 paź 2016, 19:00 przez loriain, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

a to wypas :) domek super
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”