potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
loriain

Re: Potwory i spółka

Post autor: loriain »

Porobie ładne zdjęcia psiuchow jak otworzą oczy. Narazie to glizdy takie tylko pełzaja, śpią, drą się jedzą i wydalają :laugh:

Wiklinowy tunel wzięłam największy jaki był po prostu :szczerbaty: on był wypchany sianem w środku. Ale o wiele lepszy jest kawałek ręcznika na dno ;) a mostek drewniany jest wrotami do norki :laugh:
Ciekawa jestem Pikabu czy Twoje dziewczyny będą zadowolone z prezentów ;)

Dla Elli weterynarz dał jakiś proszek który podaje się z pokarmem. Ciężko jej cokolwiek dać bo matka karmiąca. Narazie te proszki guzik dają, jeszcze mamy na jutro, jak dalej będzie biegunka to może węgiel ją zatka.
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

Jak mnie bardzo ciekawi jakie to będą pieski jak dorosną, jeny... :D
loriain

Białe napewno będą z większych psów. Podejrzewamy ze coś w typie labradora... :mrgreen:

Malutka przed chwilą leżakowala u mnie w kocyku, kręci się to to okropnie :102:
A Elmo jak to Elmo posiedzial 5 minut, dał sobie posmarować pache z miną cierpietnika, przyciągnął się rozkosznie ziewnal i wskoczył mi na ramię gadając pod nosem :love:
Luna wyniuniana przez Dużego, nabobila mu pod pachą :laugh:
dominika45

Post autor: dominika45 »

:lol: :ups: to ci Duży ma miłosne odpowiedzi - najpierw dziabnięcie teraz boby.. ale czego to się nie zniesie dla takiej miłości? :lol: !! :P
loriain

Z Elmo wychodzi pan indywidualista. Ostatnimi czasy z nory wychodzi tylko parę razy dziennie żeby sobie pojesc (nawet nie wtedy kiedy jest pora karmienia, tylko kiedy jaśnie pan ma ochotę) i pobrykac kręcąc zadkiem. Obejrzałam go obmacalam wszystko ok bobki śliczne, jak juz wyjdzie jeść to wciąga jak wielki wieprz. Cóż widać nie dość że kolankowanie to tak średnio to w ogóle lazenie bezcelowe jest głupie :lol: to mi się okaz trafił ;)
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

loriain pisze:Z Elmo wychodzi pan indywidualista. Ostatnimi czasy z nory wychodzi tylko parę razy dziennie żeby sobie pojesc
Stefan też tak miał
loriain

Widać niektóre chłopy takie zosie samosie :lol:

w otchłani koca

Obrazek

Obrazek
Pikabu

Post autor: Pikabu »

Mina sugeruje "mam wrażenie, że mnie podpatrują " :P
loriain

Zaraz po tym wziął i mnie olal :idontknow: chyba nie lubi zainteresowania jego osobą :lol:
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

chyba wszystkie świnki uwielbiają koce.... :buzki:
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”