potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
maleńka

Re: Potwory i spółka

Post autor: maleńka »

Taki czarny szkic + akwarele też mi się podobają :)
Ja jak miałam 14 lat to miałam różowe, takie jasno różowe włosy, do tego tunele, kolczyki w ustach, w języku, pełno w uszach i do tego dwa w pępku i surface przy biodrach itd. W sumie miałam jeszcze fioletowe, niebieskie i czerwone włosy. Patrzeli na mnie wszyscy dziwnie. Chciałam sobie zrobić kolczyk w brwi i w jeszcze jednym miejscu :roll:
Potem poznałam TŻ, który jeździł na motorze i trochę do niego nie pasowałam, w związku z czym trochę się zmieniłam 8-)

A teraz jestem raczej normalna, aż mi wstyd jak oglądałam kiedyś zdjęcia z tego okresu :redface:
loriain

Post autor: loriain »

Oj nie tylko Ty odczuwasz zazenowanie jak wspominasz nastoletnie czasy :laugh: ja mając jakieś 15, 16 lat chodziłam całe wakacje na czarno i w glanach. A że byliśmy w Bieszczadach nad Solina na urlopie to nawet nogi nie zanurzylam tylko siedziałam jak ta czarna wrona pod krzakami na plaży :laugh:
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Wracając do tematu firanek i klatek w jednym z poprzednich postów :102: Latem kupiłam nowe... 3 szt na dwa okna, jedno mniejsze i drugie większe. 1 straszliwie pozaciągana (wydłubane nitki jak mniemam), 2 mają dziury na kilka cm na wylot. To tyle w temacie, Hedwiga i Hero się z nimi rozprawiły w ramach nocnych wycieczek. Nawet nie wiem kiedy i jak, zwłaszcza że dbałam, żeby materiał nie dotykał do żadnej z klatek. Dla chcącego nic trudnego :roll: Raz chciałam w sypialni mieć długie firanki do ziemii, jakoś tak przytulniej było. Teraz to nwm, pozostaje chyba odwiedzić krawcową i je sromotnie skrócić :redface:
loriain

Moje mimo że im otwieram kojec co jakiś czas ani myślą zwiedzać. Ale firanki mam tylko odrobinę poniżej parapetu więc bez strachu :laugh:

Cwaniaki masz i tyle! :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Cooyo »

Moje świniaki wychodzą zawsze nad ranem, kiedy jeszcze śpię, ale to jest najgorsza pora, bo nie ma ich jak pilnować :roll: A kiedy im otwieram w ciągu dnia, to jakoś nie chcą wyjść :roll: :szczerbaty:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Hm, no świnie ich nie ruszają akurat, tylko moje panny chomiczki :laugh: Przy świniach uważaj za to na kable... Moja śp. rozetka, puszczana regularnie na spacerki po całym mieszkaniu, nadgryzła z jednej strony osłonkę od kabla lampki z Ikei. Jakoś sięgnęła do tego kabelka :redface: Nie była to duża usterka, pomijając sam fakt, że ja dokładnie w tym miejscu za kabel pewnego pięknego dnia złapałam chcąc odłączyć lampę od kontaktu... I dostałam solidną nauczkę na całe życie :102: Cud że świni wcześniej nie popieściło. Odtąd miała ksywkę Elektryk.
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Cooyo »

Kable wszystkie pochowane :102:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
loriain

O ile dobroci :szczerbaty: jutrzejsza niedziele na to poswiece :laugh:

Mój Bob świniak który już biega za TM, mieszkał z Panem Miskiem świnką mojego byłego chłopaka. Raz nie było nas dobre trzy miesiące, wyjazd w Bieszczady i potworami zajmowała się moja niedoszla teściowa. Zadbane były odpowiednio, ale z nudów (nikt nie mizial) zezarly nam w pokoju wszystkie kable do których dosiegnely :shock:
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

A tak btw, dla tych co szukali kratek CC i nic nie znaleźli :twisted: Ja już wiem w co zainwestuję w niedalekiej przyszłości i nie potrzeba ściągać kratek ze Stanów czy UK. Polski system Cavia Creative, tadam:

http://sklep.swinkamorska.com.pl/produk ... a-creative
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”