Super taki paśnik, kombinuję nad czymś podobnym, tylko czasu brak
potwory i spółka! - pięcioświń
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
maleńka
Re: Potwory i spółka
Ja się coraz mniej z drybedem lubię ze względu na włosy Kali, ona je zostawia wszędzie
-
loriain
Ja go kupiłam w zoologu
Z Trixi
Moje tez gubią włosy ale narazie przy pierwszym sprzątaniu ich nie zaobserwowałam
Moje tez gubią włosy ale narazie przy pierwszym sprzątaniu ich nie zaobserwowałam
-
maleńka
Czytałam że z zoologa, ale tam na tych niemieckich stronach oni często mają takie drewniane pociągi, wagoniki itd, to bym zrobiła 
-
loriain
Są różne rzeczy, ja dziś oglądałam domek z rampa, drewniany cudny. Ale drogi
A tu jadalnia i kolacje podano

A tu jadalnia i kolacje podano

-
Pikabu
Ale mają fajnie
Moja też właśnie wcinają kolację
I kalendarz czad, też muszę zamówić, bardzo lubię kalendarze SPŚM.
A w Niemczech jest więcej bajerów dla prośków w zoologach? Czy podobnie? Tak z ciekawości pytam bo zawsze mnie ciekawi właśnie dostępność różnych zwierzęcych rzeczy w różnych krajach, i też nastawienia ludzi do tego asortymentu.
A w Niemczech jest więcej bajerów dla prośków w zoologach? Czy podobnie? Tak z ciekawości pytam bo zawsze mnie ciekawi właśnie dostępność różnych zwierzęcych rzeczy w różnych krajach, i też nastawienia ludzi do tego asortymentu.
-
loriain
A wiesz ze nawet nie wiem. Napewno jest więcej niż u Polsce w tych malutkich sklepikach. Tutaj zoologiczne są w formie supermarketów tylko, no i zawsze jest cała alejka dla gryzoni. Bardzo duży wybór drewnianych domków. Ale generalnie to prym wiedzie firma Trixi, a ona w Polsce też ma duży udział na rynku. Jedyne co jest inne niż w PL to to, że nie trzeba latać od sklepu do sklepu bo w każdym jest wszystko co potrzebne
W internecie są strony gdzie można kupić suszki na wagę np cavialand.de, jest też sporo stronek gdzie można nabyć mebelki mięciutkie i różnorakie drewniane cuda (tu jest kopalnia pomysłów
, szczególnie pasnik mi się podoba. Trzeba wejść w menu i w wohnraum & zubehor).
W internecie są strony gdzie można kupić suszki na wagę np cavialand.de, jest też sporo stronek gdzie można nabyć mebelki mięciutkie i różnorakie drewniane cuda (tu jest kopalnia pomysłów
-
loriain
Męczę Dużego żeby zmajstrowal coś np taki pasnik z wanienka
albo ten domek z pasnikiem w środku 
-
Chocolate Monster
Pogróź ,że jak nie zrobi to kupisz najdroższe,od razu weźmie się do robotyloriain pisze:Męczę Dużego żeby zmajstrowal coś np taki pasnik z wanienkaalbo ten domek z pasnikiem w środku
-
loriain
Haha co najwyżej popuka się w głowę i powie 'znowu jesteś bez kasy a jest początek miesiąca'
o tym ile vetbed kosztował nikomu się nie przyznałam, bo moje pieniądze ale potem słyszę gledzenie
może i ma rację bo zastanawiam się teraz czy stać mnie na coś nadprogramowego dla siebie w tym miesiącu cz nie 
Pokażę wam jeszcze świńską logikę:
'Mam 3/4 domu w mięciutkim kocyku, więc będę spać w kącie na macie'

Nie ogarniesz człowieku
Pokażę wam jeszcze świńską logikę:
'Mam 3/4 domu w mięciutkim kocyku, więc będę spać w kącie na macie'

Nie ogarniesz człowieku