Też chcę zdjecia
Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Assia_B
Re: Żurek, Alfik [*10.12.15.] i Miecio...goście
Dom tymczasowy i zmiana kolorku, dzieje się, dzieje 
Też chcę zdjecia
Też chcę zdjecia
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Hm, nie ma zdjęć...
Mało czasu jest po południu, trzeba po trawę dla 4 świń pędzić a potem już jest ciemno i brzydkie foty wychodzą.
Mam uciekające świnki morskie. Najpierw Mietek. Przeskakuje łobuz przez płotek od wybiegu i cały zadowolony łazi po salonie... Właściwie to się ledwo gramoli przez ten płotek...Tylko widać wyfifajtalające tylne łapki i siup i już bryka po dywanie szczęśliwy...skubaniec jeden. A dziś rano idę dać śniadanie dla tymczasków patrzę, a w zagrodzie nie ma Gaspacho... Blady strach mnie obleciał, gdzie ja tego dzikusa na strychu znajdę... Szukaj świnki w stogu kartonów z sianem... Odepchnął nosem kratki od zagrody, przewalił wazon, który zabezpieczał szparę między ścianą i kratką i poszedł w świat. A Tortilla został... Zakutał się w koc (wczoraj miały kąpanko) i siedział. Znalazłam Gaspacho szybko pod oknem, dobrze że nie uciekał mocno, bo pod skos pod oknem bym nie weszła...Złapałam dziada, cały miał mokry brzuszek od sirków...ech. Nie wiem, jak długo był poza zagrodą. Wsadziłam go do zagrody, nawaliłam trawy i warzyw i zabrałam się do fortecowania zagrody... Jutro robię płot. Już kupiłam listewki.
Aha. Nie ma fot. Ale jest takie coś

Mam uciekające świnki morskie. Najpierw Mietek. Przeskakuje łobuz przez płotek od wybiegu i cały zadowolony łazi po salonie... Właściwie to się ledwo gramoli przez ten płotek...Tylko widać wyfifajtalające tylne łapki i siup i już bryka po dywanie szczęśliwy...skubaniec jeden. A dziś rano idę dać śniadanie dla tymczasków patrzę, a w zagrodzie nie ma Gaspacho... Blady strach mnie obleciał, gdzie ja tego dzikusa na strychu znajdę... Szukaj świnki w stogu kartonów z sianem... Odepchnął nosem kratki od zagrody, przewalił wazon, który zabezpieczał szparę między ścianą i kratką i poszedł w świat. A Tortilla został... Zakutał się w koc (wczoraj miały kąpanko) i siedział. Znalazłam Gaspacho szybko pod oknem, dobrze że nie uciekał mocno, bo pod skos pod oknem bym nie weszła...Złapałam dziada, cały miał mokry brzuszek od sirków...ech. Nie wiem, jak długo był poza zagrodą. Wsadziłam go do zagrody, nawaliłam trawy i warzyw i zabrałam się do fortecowania zagrody... Jutro robię płot. Już kupiłam listewki.
Aha. Nie ma fot. Ale jest takie coś
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Przetłumaczysz? 
- Asita
- Kontakt:
A, no:
Panie Żurek Panie Żurek - Sénior Żurek! Sénior Żurek!
Co jest Miecio? - Que pasa Miecio?
Spójrz jaki jestem wielki i dominujący - Mirrrra, soy tan grrrrande y dominante
Och daj spokój Mieciu, to żenujące - Deja me en paz Miecio, eres tontito
Ja mam dla ciebie prezent - Tengo un regalito para ti!
Bilet do Peru? W jedną stronę? Dla Ciebie?! - El billete a Perú? Solo de ida? Para ti?!
Niee! Moją miłość i wierność pow sze czasy! - Nooo! Mi amor y fidelidad para siempre!
Panie Żurek Panie Żurek - Sénior Żurek! Sénior Żurek!
Co jest Miecio? - Que pasa Miecio?
Spójrz jaki jestem wielki i dominujący - Mirrrra, soy tan grrrrande y dominante
Och daj spokój Mieciu, to żenujące - Deja me en paz Miecio, eres tontito
Ja mam dla ciebie prezent - Tengo un regalito para ti!
Bilet do Peru? W jedną stronę? Dla Ciebie?! - El billete a Perú? Solo de ida? Para ti?!
Niee! Moją miłość i wierność pow sze czasy! - Nooo! Mi amor y fidelidad para siempre!
-
Assia_B
A ja wszystko zrozumiałam
Jednak czegoś się na kursie nauczyłam
Też chcę komiks z moimi chłopcami!
Też chcę komiks z moimi chłopcami!
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Super komiks
Ja czekam na rysunek wygrany na konkursie na FB ale to było już tak dawno i jakoś chyba nie jest mi dane się doczekać
Ja czekam na rysunek wygrany na konkursie na FB ale to było już tak dawno i jakoś chyba nie jest mi dane się doczekać
- Asita
- Kontakt:
Brawo Assia!
No, komiks był na zamówienie (dla pocieszenia Anula - ja też długo czekałam, ale się w końcu doczekałam
). Małżek mój niebawem za tydzień i ciut kończy okrągłe coś tam i wchodzi w starczy wiek (jak to z koleżankami z pracy określamy
) i wymyśliłam koszulkę z komiksem
Czekam jeszcze na koszulkę....mam nadzieję, że do przyszłej soboty przyjdzie 
No, komiks był na zamówienie (dla pocieszenia Anula - ja też długo czekałam, ale się w końcu doczekałam
-
Lusia123
No to okazja do ,,szampana''
Znaleść świnie czasem w klatce trudno
A co dopiero pośród kartonów
Znaleść świnie czasem w klatce trudno
A co dopiero pośród kartonów
-
balbinkowo
Hahah komiks genialny
Ciekawe czy M będzie chodził w takiej świnkowej koszulce
A uciekające świnie też niezłe są... co dzień wchodzisz do pokoju i nie wiesz co, kogo, ani gdzie zastaniesz
Ciekawe czy M będzie chodził w takiej świnkowej koszulce
A uciekające świnie też niezłe są... co dzień wchodzisz do pokoju i nie wiesz co, kogo, ani gdzie zastaniesz