Feniks [*] i Morfeusz - w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
malina8777

Re: Feniks i Morfeusz [Sosnowiec] wst. rez.

Post autor: malina8777 »

Moje ex- morderczki :yahoo: piękni jak zawsze :love: Morfi się strasznie kołtuni, u mnie na trotach zaraz się coś zaplatalo. Ale u Państwa widzę że mata więc nie powinno być problemu :ok: dziękuję za zdjęcia. Widzę że syn jednak zadowolony z przyjazdu chłopakow :szczerbaty:
PiDzi
Miejscowość: Świętochłowice
Kontakt:

Post autor: PiDzi »

malina8777 pisze:Moje ex- morderczki :yahoo: piękni jak zawsze :love: Morfi się strasznie kołtuni, u mnie na trotach zaraz się coś zaplatalo. Ale u Państwa widzę że mata więc nie powinno być problemu :ok: dziękuję za zdjęcia. Widzę że syn jednak zadowolony z przyjazdu chłopakow :szczerbaty:
Maciuś, ku zdumieniu wszystkich, zaangażowany od samego początku w życie prośków. Kuba jest teraz na 5-dniowej wycieczce, stąd Jego absencja na sesji. :shock:
Co do prośków, kilka rzeczy nie zgadza ...
Morfeuszek - przytulaśny i zdominowany przez Feniksa. Feniks to istny chodzący terror, zawłaszczył sobie klatkę i rządzi. Bida Morfeusz robi, co beżowy świń mu każe. Z apetytem u nich średnio. W porównaniu z naszym Pepe (którego musieliśmy uśpić), to są niejadki. Przy Pepusiu zdechliby z głodu, bo zanim by coś z tej miski wyjęli, to byłoby zeżarte. Coś tam jednak szamają, bobczą i leją, gdzie popadnie. Tu pytanie: co chłopaki lubią najbardziej? Na razie zaobserwowałem, że ogóra, ale może coś jest wyżej w ich piramidzie upodobań kulinarnych?
Morfeuszek nie jest wycofanym świnkiem, jest kochany. Feniks faktycznie lubi sobie quick zwiewanko urządzić przed ręką. Mam do SPŚM żal, że na kalendarzu nie ma tych zdjęć, które im Pani robiła na tym szarym/brązowym tle, te prosiaki są przedniej urody.
Koszmarnie dużo futra na nich obu. Jak oni znosili upały?
Ogólnie są super. Raczej spokojni, nieinwazyjni i jakoś się z nami dogadują (bo muszą). Co jakiś czas będziemy tu świnkowe życie pokazywać na fotosach.
PepusiowaMama

Post autor: PepusiowaMama »

W ogóle, to nie wiem, co oni dostali na porost włosów, ale ja chcę to samo ;)
PiDzi
Kontakt:

PepusiowaMama pisze:W ogóle, to nie wiem, co oni dostali na porost włosów, ale ja chcę to samo ;)
Po następnej przycince ich futra dokleimy Ci Kochanie włosów.
Morfeusz przejął inicjatywę!!!! Pogonił Feniksa. Ciekawe kiedy w końcu ustalą sobie, który sprawuje rządy?! :glowawmur:
malina8777

Post autor: malina8777 »

Bardzo się cieszę że będą nas Państwo informować na bieżąco :jupi: zdjęcia do kalendarza były wysyłane we wcześniejszym terminie i były robione z moimi chłopakami. Ciężko było zrobić zdjęcie całemu stadu, bardzo cieszę że chłopaki się zalapali bo konkurencja spora. :ok: Jak to mało jedzą :shock: u mnie w dwójkę więcej pochłaniali niż moje w trójkę. Ile się nie dało to zaraz pusta micha. Uwielbiają trawke, koperek, pietruszke, marchewkę, buraka :think: właściwie to wszystko co świnie jedzą, poza pomidorem u Feniksa bo Morfi pomidorkiem też nie pogardzi. Upały znosili dobrze w porównaniu z moim Kapselkiem z którego musiałam zrobić na okres letni krotkowlosego prośka. PepusiowaMama peruka z Morfeusza byłaby odjazdowa, od razu z pasemkami :lol:
PiDzi
Kontakt:

Witam serdecznie.
Szkoda że te zdjęcia nie załapały się do kalendarza.
Co do jedzenia, to dzięki za informację. Naprawdę chłopaki jakoś tak słabo jedzą porównując do poprzednika. Suszu ziół wcale nie ruszają. W ogóle strasznie wybrzydzają.
A co do informowania ... jak im nie robić zdjęć?! Dzięki raz jeszcze za przekazanie nam tych świnin, będą tu miały dobry domek.
misia1
Miejscowość: ożarów mazowiecki
Kontakt:

Post autor: misia1 »

Foto prosimy często bo oni są piękni.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

W przyszłym roku również będzie konkurs kalendarzowy, trzeba obserwować i wysyłać foteczki, może wtedy będą misterami któegoś miesiąca :ok:
PiDzi
Kontakt:

O! Dziękuję za informację.
Mam nadzieję, że ich przystojność, zajefajnistość i boskość będą docenione ponownie. 8-)
Catarinha

Post autor: Catarinha »

O kurczę, Feniks wygląda jak zupełnie inna świnka! :shock: Szkoda Malina że nie miałam kiedy się do Ciebie "wprosić" żeby ich poznać osobiście.
Powodzenia chłopakom w nowym domku!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”