Kala i Pchełka ♥ Mirabelka [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Kala, Ktoś i Mirabelka ♥
Piękni i w dobrym zdrowiu 

Wszystkie zdjęcia nam poznikały... A moje świntuchy nie bardzo chcą pozować do zdjęć. U nas wszystko w porządku, chociaż dopadają nas już pewne oznaki starości. Ktosiu ma problemy z oczami, musi być pod stałą opieką weterynarza, na szczęście on lubi te podróże. Kala dalej jest złośliwą zołzą, a podczas rui jest nie do zniesienia. Mirabelka się już ze mną w końcu oswoiła i zasypia przy mnie, nawet czasem pozwoli się pogłaskać.
Zastanawiam się często czy nie dołączyć do nich jakiejś młodej świnki, tak żeby ich trochę rozruszać. Ale obawiam się czy młoda świnka i trójka czterolatków ( no prawie ) to jest dobry pomysł ?

Zastanawiam się często czy nie dołączyć do nich jakiejś młodej świnki, tak żeby ich trochę rozruszać. Ale obawiam się czy młoda świnka i trójka czterolatków ( no prawie ) to jest dobry pomysł ?

Narazie się nie dowiemy bo przypałętało nam się jakieś paskudztwo nie wiedzieć skąd...
Założyłam nam wątek w chorobach bo z Ktosiem nie jest dobrze. A ja już nie wiem co z nim robić
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =82&t=6701
Mój bidulek, tak dzielnie znosi te wszystkie wizyty u weterynarza.

Założyłam nam wątek w chorobach bo z Ktosiem nie jest dobrze. A ja już nie wiem co z nim robić

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =82&t=6701
Mój bidulek, tak dzielnie znosi te wszystkie wizyty u weterynarza.

Re: Kala, Ktoś i Mirabelka ♥ Ktoś się pochorował :(
Ojej biedny mały rogalik. Trzymam kciuki 

Dziękujemy, kciuki się przydadzą 

U nas troszeczkę lepiej, Ktosiek próbuje sam jeść, dziubie troszkę sianka. Wczoraj wieczorem zjadł trochę koperku. Teraz wcina zieloną pietruszkę i kawałek papryki. 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
To dobre wieści 

Dziewczyny go trochę męczą. Chcą być ciągle przy nim. Do takiego stopnia że wchodzą na niego kiedy śpi w norce 

Odświeżamy trochę wątek, bo zdjęć prawie żadnych już nie ma. Najgorsze jest to że te zdjęcia które już tu były, skasowały mi się z komputera
Nasza klatka po małym remoncie :

I jeszcze wspomnienia letniego wybiegu na trawie

Nasza klatka po małym remoncie :

I jeszcze wspomnienia letniego wybiegu na trawie