potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
loriain

Re: Potwory i spółka - nowy bungalow

Post autor: loriain »

To jest dobra myśl. Tylko koniecznie miasto w rejonie rolniczym :lol: moglibyśmy wybierać miss i mistera wieprzowego :laugh:
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Tak! W trakcie dożynek czy jakoś tak to się zwie
To ja zabiorę jeszcze dzikie świnie, które mi pod domem biegają. Dziki z Puszczy Bukowej :)
loriain

Bierz ile uniesiesz i przybywaj ;)
My mielibyśmy własne świńskie święta i kalendarz ułożony pod świnie :szczerbaty: Jak będę bogata i stara to założę świńską republikę :laugh: :neener:
paprykarz

To wspólną założymy. Jak potrzebna osoba stara i bogata to ja już spełniam połowę. Jestem stara :laugh:
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Śmiejcie się baby, śmiejcie :P W sumie te nasze świnie można by jako ekologiczne kosiarki za kasę wynajmować, przodem tnie, tyłem od razu nawozi :laugh: Cały czas zastanawiam się nad przetwornictwem tych kilogramów bobków, a jakby tak z ziemią do kwiatków mieszać? :twisted:
paprykarz

A jakby takie pałeczki nawozowe robić? http://www.zielonydom.pl/produkty/palec ... ozowe.html Mogę paczkować jakby co :laugh:
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

A jak, nasze boby spełniają wszystkie normy UE na stówę, wszystkie są eco i bio, tylko wytwornie nazwać i ładnie zapakować :laugh:
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

Hehe ja wrzucalam mamie pod kwiaty w ogrodzie kiedyś nie wiem czy coś to dało jakiś efekt można by przemieszczać faktycznie :laugh:

Zagroda ekstra!
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
loriain

Śmiejcie się ale ja już myślałam nad tym czy Ci wszyscy ludzie zakręceni na bio rzeczy nie kupowali by swinskiego nawozu :laugh:
Tutaj jest sporo głównie bab które tylko w bio sklepach kupują, może akurat :laugh:

Inna sprawa, Duży miał dzisiaj koszmar ze szczeniaki kompletnie zdemolowaly mieszkanie :rotfl: a Eli wgramolila się w nocy pod łóżko i utknela z tym bebzolem. Chyba koniec spania w sypialni jeżeli o nią chodzi bo mam dość podnoszenia wyra żeby ją wyłowić :lol:
Pikabu

Post autor: Pikabu »

To se pomysł na biznes wymyśliłyście :P Chociaż macie racje, to jest serio kwestia właściwego nazwania tego, ładnego opakowania itp. Więc może się to okazać być całkiem niezły biznes jednak :P W poprzedniej stajni miewaliśmy kolejki po bobki, bo przychodzili działkowicze z torebeczkami i prośba czy mogą zabrać kilka. :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”