Super,że znalazły taki fajny domek

Moderator: pastuszek
A co na to liczą nie zawsze tak dobrze ale próbować trzebaAsita pisze:Co za spryciule małeŻe niby każdy ktoś to potencjalna dostawa żarełka?
![]()
heh rożnie to z tymi prosiakami bywa hehe. Jak pastuszek wznowi zamówienia przymierzam się do kupna im materacu ciekawe co one na to cośChocolate Monster pisze:Kurczę,mam nadzieję,że Stefan nie będzie się w bawił ,,Miekkię to?Tak, tzn ,że jest to jadalne"
ja już od dawna przymierzam się do kupna czegoś od pastuszka ,ale za mała klatka. A o materacach nie słyszałam. Widziałam u innych ,ale nie widziałam. Jak kupisz to musisz zrobić mini recenzjeswissi pisze:heh rożnie to z tymi prosiakami bywa hehe. Jak pastuszek wznowi zamówienia przymierzam się do kupna im materacu ciekawe co one na to cośChocolate Monster pisze:Kurczę,mam nadzieję,że Stefan nie będzie się w bawił ,,Miekkię to?Tak, tzn ,że jest to jadalne"powinno być ok bo hamak mają norki i tunel
i uwielbiają
Lusia123 pisze:ja już od dawna przymierzam się do kupna czegoś od pastuszka ,ale za mała klatka. A o materacach nie słyszałam. Widziałam u innych ,ale nie widziałam. Jak kupisz to musisz zrobić mini recenzjeswissi pisze:heh rożnie to z tymi prosiakami bywa hehe. Jak pastuszek wznowi zamówienia przymierzam się do kupna im materacu ciekawe co one na to cośChocolate Monster pisze:Kurczę,mam nadzieję,że Stefan nie będzie się w bawił ,,Miekkię to?Tak, tzn ,że jest to jadalne"powinno być ok bo hamak mają norki i tunel
i uwielbiają