Re: Kraska [*] 18.05.2022, Zwinusia [*] 28.05.2019

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Katia69

Re: Kraska i Zwinka :)

Post autor: Katia69 »

Miałam okazję poznać panny :love: jeszcze u silje.
Super,że znalazły taki fajny domek :D
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

Asita pisze:Co za spryciule małe :lol: Że niby każdy ktoś to potencjalna dostawa żarełka? :lol: :lol:
A co na to liczą nie zawsze tak dobrze ale próbować trzeba :D

ed. 10.08

moje baby ;) zakończyły ruję uff..
poza tym haaa zaskoczyły mnie dziś swoimi małymi rozumkami. Kupiłam mate łazienkową gdyż nie była droga a pomyślałam że trzeba wypróbować jakąś inna alternatywę ( zawsze drybed ). No i co moje panny bały się na to wejść normalnie wchodząc do klatki jak ujrzały coś innego to wskakiwały od razu na hamak albo po drabince na półkę bo tam drybed. Położyłam zieleninę i zeszły ale tak kombinowały jak to zrobić żeby "tego" nie dotknąć - ubaw miałam że szok, łakomstwo jednak nie dało spokoju i się udało na "to" wejść i nic się nie stało - przeżyły. Nie wiem na razie siedzą tzn już się niby przekonały że to nie żadna przepaść , woda czy nie wiem co.... ale też skubnęły tej maty... zobaczymy nie pomyślałam że to będzie jakoś na ich psychikę działać myślałam raczej o sprzątaniu hahaha. W sumie racja myślałam z swojej perspektywy a nie z ich i błąd.
Kupiłam dziś pierwszy raz jarmuż im i uwielbiają w przeciwieństwie do rukoli, roszpunki itp...

Ed.
Godzina po 21
Heh jednak drybed. Dziewczyny tak skubały tą matę, że bałam się czy im nie zaszkodzi. Mają kochany dry bed...
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Lusia123

Post autor: Lusia123 »

Lusia też pożerała mate ( nie jadła to już było pożeranie). Mata po jednym dniu z Lusią do kosza :?
Przeszło jej na szczęście..
co do wcześniejszego editu
to była zabawa w ,,mata to lawa'' pamiętam ją jeszcze z dzieciństwa :lol:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Kurczę,mam nadzieję,że Stefan nie będzie się w bawił ,,Miekkię to?Tak, tzn ,że jest to jadalne" :?
Awatar użytkownika
swissi
Kontakt:

Chocolate Monster pisze:Kurczę,mam nadzieję,że Stefan nie będzie się w bawił ,,Miekkię to?Tak, tzn ,że jest to jadalne" :?
heh rożnie to z tymi prosiakami bywa hehe. Jak pastuszek wznowi zamówienia przymierzam się do kupna im materacu ciekawe co one na to coś :D powinno być ok bo hamak mają norki i tunel ;) i uwielbiają.

Zwinka mi ciut spadła z wagi i mnie już zastanawia czy mniej jadła czy więcej biega. Apetyt ma bez zmian, zjada co się da.
Jedynie co to od dwóch tygodni nie maja Beaphar Nature może ona tego więcej jadła a CN jedzą jak jadły. Wsypałam dziś więcej CN bo może kraska wyjada więcej i mała nie dojada :P. Bo karma znika jak zawsze zostają te same składniki których nie lubią.
Dziwne bo nie sama karmą żyją zielenina,warzywa, siano, owoce. Możliwe że brak przysmaku ?
Muszę ja za kilka dni zważyć i zebrać się do zamówienia na hipciu.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2016, 18:31 przez swissi, łącznie zmieniany 1 raz.
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
Lusia123

Post autor: Lusia123 »

swissi pisze:
Chocolate Monster pisze:Kurczę,mam nadzieję,że Stefan nie będzie się w bawił ,,Miekkię to?Tak, tzn ,że jest to jadalne" :?
heh rożnie to z tymi prosiakami bywa hehe. Jak pastuszek wznowi zamówienia przymierzam się do kupna im materacu ciekawe co one na to coś :D powinno być ok bo hamak mają norki i tunel ;) i uwielbiają
ja już od dawna przymierzam się do kupna czegoś od pastuszka ,ale za mała klatka. A o materacach nie słyszałam. Widziałam u innych ,ale nie widziałam. Jak kupisz to musisz zrobić mini recenzje ;)
Awatar użytkownika
swissi
Kontakt:

Lusia123 pisze:
swissi pisze:
heh rożnie to z tymi prosiakami bywa hehe. Jak pastuszek wznowi zamówienia przymierzam się do kupna im materacu ciekawe co one na to coś :D powinno być ok bo hamak mają norki i tunel ;) i uwielbiają
ja już od dawna przymierzam się do kupna czegoś od pastuszka ,ale za mała klatka. A o materacach nie słyszałam. Widziałam u innych ,ale nie widziałam. Jak kupisz to musisz zrobić mini recenzje ;)

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=57&t=376
na jednej z ostatnich stron są fotki materaców. Jak piszą sprawdzają się super i bardzo to możliwe bo widzę po hamaku który mam. Rzadko kiedy jest na tyle mokry żeby go prać co drugi dzień. W sumie źle się wyraziłam nigdy go nie prałam po kilku dniach nawet, poprostu jak drybed piorę o wtedy hamak i schnie błyskawicznie. Ze zwykłym hamakiem ze sklepu niestety tak bywało że rano czysty popołudniu do suszenia albo prania.... bo by na mokrym leżały
Alex

Post autor: Alex »

U mnie Wiki wlazi pod mate :lol:
Awatar użytkownika
swissi
Kontakt:

Dzisiaj przy sprzątaniu stwierdziłam że wypróbuje pod dry bed podkłady seni poszłam do apteki i mają panny. Zobaczymy testujemy wszystko co się da hehe :)
Zwinka z wagą ok. Wtedy co ja ważyłam to chyba była wysikana i wybobczona :D i przed dostawą świeżego żarcia bo na drugi dzień + 40 g.
Koszenie trawy dziś było i postanowiłam posuszyć trochę lepiej późno niż wcale. Do tej pory zbierałam krwawnik, mlecze, koniczynę i babkę do suszenia a dziś trawka też z koniczynką

Suszymy :
Obrazek

a tak się dziewczyny obżerają !
Obrazek

Kraska i jej stopa ( zresztą z paznokciami do obcięcia :P )
Obrazek

Zwinka
Obrazek

A tu piętrowo góra Zwinka dół Kraska i wcale nie robi to co powinna do kuwety....
Obrazek

Na koniec Zwinusia tak odleciała że oczko zamknęła :love:
Obrazek

I tak kimają od godzinki - słodziaki
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Strasznie kamuflujący ten dry bed :lol: Prawie w ogóle dziewczyn nie widać :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”