Panda w paśniku

Cwaniak zirytowany pod paśnikiem

Cwaniak próbujący wejść do paśnika

Odpowiem ciekawym; nie Cwaniakowi nie udało się wgramolić do paśnika

Moderator: pastuszek

Chciała mieć może trochę czasu tylko dla siebie
 Chciała mieć może trochę czasu tylko dla siebie  Swoją drogą, Panda włazi do paśnika dziurami czy górą?
 Swoją drogą, Panda włazi do paśnika dziurami czy górą? 

Cwaniak wtedy stoi pod paśnikiem i wkurzony trąca nosem paśnik, mamrocze coś pod nosem, napewno jakieś przekleństwa a młoda sobie z tego nic nie robi
 Cwaniak wtedy stoi pod paśnikiem i wkurzony trąca nosem paśnik, mamrocze coś pod nosem, napewno jakieś przekleństwa a młoda sobie z tego nic nie robi  

A Cwaniak nagle się zorientował i wnet obrócił a Panda już w środku
 A Cwaniak nagle się zorientował i wnet obrócił a Panda już w środku 
Teraz cwaniara wchodzi z hamaka, jak hamaka nie ma to po prostu robi hops i już jestAsita pisze:PandaA Cwaniak nagle się zorientował i wnet obrócił a Panda już w środku

Cwaniak nie radzi sobie emocjonalnie z faktem, że on wejść tam nie potrafi
 Cwaniak nie radzi sobie emocjonalnie z faktem, że on wejść tam nie potrafi  
 Chciałam uchwycić jak Fiśce i Tesi latają uszy jak tak ostro się drą (mój mąż nazywa je śpiewaczkami operowymi
 Chciałam uchwycić jak Fiśce i Tesi latają uszy jak tak ostro się drą (mój mąż nazywa je śpiewaczkami operowymi  ), ale niestety chyba trema ich dopadła
 ), ale niestety chyba trema ich dopadła   Filmiki nakręcone jakieś 15 sekund po wejściu do domu z pracy, zdążyłam jedynie buty zdjąć.
 Filmiki nakręcone jakieś 15 sekund po wejściu do domu z pracy, zdążyłam jedynie buty zdjąć.