Tamara [*], Puffy [*], Zając [*] 6.12.16, Milky[*] i Toffi

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natalinka
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Tamara [*], Zając i Puffy - świnkowa parka

Post autor: Natalinka »

Jeśli to kwestia przednich tylko, to wczoraj dr Magda z MV też sobie spoko poradziła z Mili megasiekaczami na żywo. Mili została opakowana jak naleśnik, ja trzymałam, dr piłowała.
Czarna Kluska i Morena
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Post autor: porcella »

Sodiazot http://www.kuchniapupila.pl/pies/zdrowi ... 1941672150 z opisu mi wychodzi, że to nawet bardziej dla Zająca. Sroce niepotrzebny, bo apetyt ma, je bardzo dużo, tylko z tarczycy pewnie wynikło, że ma przemianę materii nieco zbyt szybką.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Kontakt:

Post autor: jolka »

Sodiazot i ja mam, to mogę poratować Zajaczka :buzki:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
diefenbaker
Miejscowość: Piaseczno
Kontakt:

Post autor: diefenbaker »

Na razie walczymy o życie Zajączka... Nie chciał rano totalnie nic zjeść, pomyśleliśmy, że to może te ząbki. Dostał sporo ratunkowej, na siłę mu wcisnęłam obierek cukini żeby zobaczyć jak gryzie. Kombinowaliśmy na piłowanie iść, dr Kliszcz dopiero w przyszłym tyg by mógł. W MV nie chcieli przyjąć. Zając zaczął się słaniać na nogach ;( Popędziliśmy do Ogonka. Został osłuchany- czysto. Brzuch miękki, boby zbadane na miejscu ok. Nie było się do czego przyczepić. Ząbki ponoć nie na tyle złe żeby utrudniały jedzenie. Dostał masę zastrzyków i zalecenie nawadniania i usg. Jutro muszę się do MV dostać na to, bo sama taki kawał nie będę się z nim tłuc. Mam nadzieję, że z tego wyjdzie, teraz spał, a ja po całym weekendzie czuwania na działke po zielsko musiałam się wyrwać i odsapnąć psychicznie :sadness:
Jessy17

Post autor: Jessy17 »

Biedactwa moje :| ... oby wszystko było dobrze, miejmy nadzieję, że Zajączkowi się polepszy. Jestem z Tobą i Zajączkiem całym sercem ... trzymaj się maluchu!
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Zajączku walcz i zdrowiej, bo wszyscy trzymamy :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Pati od Mili

Post autor: Pati od Mili »

trzymajcie się wszyscy, Ty i Zając i Pufka. Trzymamy kciuki nieustannie :fingerscrossed:. Dief nie przejmuj się teraz wiesz czym ;), mamy czas. Ogarnij się, niech zwierzaki wydobrzeją i dopiero wówczas możesz myśleć o innych. Mam nadzieję, że Zajączek da radę. Odpoczywaj dziewczyno jak najczęściej, łap chwile, bo Ty już na skraju jesteś. Te słanianie jakieś dziwne, nie rozumiem :shock: Myślami jestem z Tobą, choć nie mogę w żaden sposób pomóc :pocieszacz:
dominika45

Post autor: dominika45 »

Ja tez trzymam :fingerscrossed: za Was wszystkich, a dla Ciebie dużo sił :pocieszacz:
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Trzymam kciuki bardzo mocno :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
diefenbaker
Miejscowość: Piaseczno
Kontakt:

Post autor: diefenbaker »

Nie za ciekawie. Co prawda jak przyszliśmy był w innym miejscu i nawet zainteresował się zielskiem, ale prawie nic sam nie zjadł. Glamał i jakby nie mógł gryźć...ząbki przycięte dolne, górne nieco krzywe nie zauważyłam, że nie skorygowane ech... nie wiem co mu jest i i weci też nie mają pomysłu... znowu jutro próbujemy dostać się do kogoś choćby na kroplówkę... mam dość szukania lekarzy po całym mieście. Zastanawiam się, że nikt nie zwraca uwagi na jego niską glukozę, a może przez to jest słaby...nic już nie wiem, leży taki osowiały :sadness:
Pati jasne wiem o co chodzi. Dziękuję Wam. Czekamy, jeszcze się łudzę, że wyjdzie z tego...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”