Słyszeć to Cwaniaka słyszą wszyscy, niestety nie da się go nie słyszeć. Ale czy go ktoś słucha to wątpięAsita pisze:Maniek i Getry coś mi to mówi...ale chyba długa cisza w tamtym wątku
Biedny Cwaniak, pewnie nikt go w ogóle nie słucha

No tak u Mańka i Getrusia niestety cisza, trzeba Pańcię pogonić do systematyczności

Chyba był zazdrosny, że ostatnio moja uwaga skupiona jest na Tesi, typowy zazdrosny samiec
 Chyba był zazdrosny, że ostatnio moja uwaga skupiona jest na Tesi, typowy zazdrosny samiec   Zresztą w klinice do której jeździmy jest 8 lekarzy i połowa z nich wie doskonale już nawet nie kim ja jestem, oni wiedzą kim jest Cwaniak. A jak Cwaniak się rozedrze to i w szpitaliku wiedzą kto odwiedza pana doktora
 Zresztą w klinice do której jeździmy jest 8 lekarzy i połowa z nich wie doskonale już nawet nie kim ja jestem, oni wiedzą kim jest Cwaniak. A jak Cwaniak się rozedrze to i w szpitaliku wiedzą kto odwiedza pana doktora   
 Mąż skutecznie pozbył się gnojka
  Mąż skutecznie pozbył się gnojka  

Jak ja nie lubię tych latających gryzących brrrrrr. Też bym pierwsze świnie ratowała
  Jak ja nie lubię tych latających gryzących brrrrrr. Też bym pierwsze świnie ratowała