A nie wiemCarmelisa pisze:Ja się zastanawiam, czemu ja tu wcześniej nie zaglądałam O.o
Panny są cudowne![]()
Popieram, marudzenie, przecież to normalne że kobiety muszą czasami ostrzej wygłosić swoje racjeAsita pisze:Oj tam oj tam

Moderator: pastuszek
A nie wiemCarmelisa pisze:Ja się zastanawiam, czemu ja tu wcześniej nie zaglądałam O.o
Panny są cudowne![]()
Popieram, marudzenie, przecież to normalne że kobiety muszą czasami ostrzej wygłosić swoje racjeAsita pisze:Oj tam oj tam
A przeczytam, przeczytam. Tylko wybiorę zdjęcia na konkurs (coraz lepiej mi idzieDorka pisze:Zapraszamy do przeczytania całego wątku dziewczyn
Ja wybierałam z 761 zdjęćCarmelisa pisze:A przeczytam, przeczytam. Tylko wybiorę zdjęcia na konkurs (coraz lepiej mi idzieDorka pisze:Zapraszamy do przeczytania całego wątku dziewczyn)
O pięknieDorka pisze: Ja wybierałam z 761 zdjęć
My mamy 2 folery 232+715Carmelisa pisze:O pięknieDorka pisze: Ja wybierałam z 761 zdjęć![]()
Dziewczyny w swoim własnym folderze mają 166 zdjęć + te 103 teraz. Dwa na pewno idą z tej sesji, może trzy, albo jedno dobiorę ze starych zdjęć...
Nie no pięknie O.o Moim to by już sodówka uderzyła do głowy, Janka wciąż pcha nosa pod obiektywDorka pisze: My mamy 2 folery 232+715To foldery założone od 13 grudnia 2015
Chryzantem,rozwalasz mnie swoimi przeróbkamiChryzantem pisze:
Co tam było? Nie mogę wczytaćTu-Tu pisze:Chryzantem,rozwalasz mnie swoimi przeróbkamiChryzantem pisze: