Też sobie zazdroszczę tego strychu. Ale powiem Wam, że trzeba będzie za kilka lat sprzedać ten dom, bo mama sama ledwo daje radę go utrzymać, a za parę lat już idzie się emerycić i będzie jeszcze gorzej... A musimy zadbać o to, żeby mamie było dobrze na starość, a już teraz ma ciężko, bo spłaca kredyt hipoteczny....ech...Najgorsze jest to, że mama uważa, że ten dom musi być dla nas w spadku, bo my MUSIMY coś mieć. A my już mamy swoje, małe, ciasne (moje nie ciasne, ale na kredyt...) ale coś tam mamy własnego. I dlatego uważamy, że mama musi sprzedać ten dom, żeby spłacić kredyt, kupić mieszkanie i mieć święty spokój na emeryturze...Bo tak też i my będziemy mieli spokój. Ale mama swoje - że ten dom, to jedyne, co mamy... A prawda jest taka, że ten dom jest przyczyną wszystkich jej długów i niepokoi.....i 2 włamań... A suszarnie dla miśków się zrobi w starej stodole u dziadka
Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Żurek i Alfredzik [*10.12.15.] i Miecio
Pozdrowię od cioci Jagody
Po południu jadę do miśków, bo mama wróci od dziadka z kolejną porcją zielska do suszenia... Z jednej strony dobrze, że te dziki łaziły po polu, bo użyźniły ziemię i teraz krwawnik tam rośnie tak ogromny, że szok... Już tydzień temu miał kwiatostany
Oczywiście miśki na świeżaka dostały takiego byczego z pączkami
Normalnie pączki z lukrem
Też sobie zazdroszczę tego strychu. Ale powiem Wam, że trzeba będzie za kilka lat sprzedać ten dom, bo mama sama ledwo daje radę go utrzymać, a za parę lat już idzie się emerycić i będzie jeszcze gorzej... A musimy zadbać o to, żeby mamie było dobrze na starość, a już teraz ma ciężko, bo spłaca kredyt hipoteczny....ech...Najgorsze jest to, że mama uważa, że ten dom musi być dla nas w spadku, bo my MUSIMY coś mieć. A my już mamy swoje, małe, ciasne (moje nie ciasne, ale na kredyt...) ale coś tam mamy własnego. I dlatego uważamy, że mama musi sprzedać ten dom, żeby spłacić kredyt, kupić mieszkanie i mieć święty spokój na emeryturze...Bo tak też i my będziemy mieli spokój. Ale mama swoje - że ten dom, to jedyne, co mamy... A prawda jest taka, że ten dom jest przyczyną wszystkich jej długów i niepokoi.....i 2 włamań... A suszarnie dla miśków się zrobi w starej stodole u dziadka
I wtedy będziemy robić to na skalę masową 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Tu-Tu
Oj,aż im zazdroszczę tych pączków
Moja mama mi też wciska mieszkanie
Moja mama mi też wciska mieszkanie
-
Fionka2014
O rany jakie zapasy pod sufitem wiszą
będą miały co szamać 
Żurek w kapciochu to sama słodycz
Żurek w kapciochu to sama słodycz
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Z mieszkaniami to niestety tak jest
Niby własne ale ile długów...
Frędzelki szczęśliwe z przysmaków
Frędzelki szczęśliwe z przysmaków
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
rozumiem mamę.. mieszkania zawsze się trudno pozbywać.. bo to jednak coś własnego itp..
ja chcę więcej fot chłopców
ja chcę więcej fot chłopców
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Asita
- Kontakt:
Mam pełno fot
Ale M okupuje komp.... 
- Asita
- Kontakt:
Dobra, filmu dzisiaj nie będzie - M sobie poszedł. Ale ok, bo jutro idziemy do pracy.
Dziś była sesja
Najpierw chciałam wszystkie foty wrzucić ( a co....oglądajcie wszystkie
) ale potem zrezygnowałam... Oto one:

Po męczącej sesji odpoczynek w taboretowym zaciszu

Coś z zielonych idzie na konkurs...teraz muszę wybrać, które

Dziś była sesja
Po męczącej sesji odpoczynek w taboretowym zaciszu
Coś z zielonych idzie na konkurs...teraz muszę wybrać, które
-