Gliwickie stado - już nie takie samo...
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Cwaniak, Tesia, Fiśka i Panda - czyli DOŚWINIENIE :)
Powiem Wam, że jestem w szoku jak Cwaniak żyje z Pandą. Oczywiście jest gruchanie, kręcenie tyłkiem i gonitwa ale agresji nie ma. Bardziej straszą się nawzajem ale nigdy (odpukać) na serio. Bałam się co będzie jak Panda będzie miała ruję ale od wczoraj ma i jest ok. Jedyna różnica, to taka że nie tylko Cwaniak trzepie kuprem ale i Panda
Wstyd mi teraz samej przed sobą, że miałam Cwaniaka za tak nienormalną świnię
Po historii z Tesią spisałam go na straty i nawet do głowy by mi nie przyszło, że próbować go łączyć z kimś innym. Teraz wiem, że z Tesią mu nie wyszło, bo dziewczyna ma bardzo silny charakter i złe wspomnienia dot. samców. On pierwszy raz od roku zobaczył inną świnkę, do tego samicę i szalał z radości i hormonów a Tesia znowu poczuła się zagrożona obecnością samca. Gdyby nie Cynthia to Cwaniak nadal żyłby samotnie i wiecznie leżałby u dziewczyn pod klatką
Nie wiem jak Jej się odwdzięczę.
Teraz nie mogę się na Cwaniaka i Pandę napatrzeć, strasznie mnie rozczulają jak prowadzą te swoje małżeństwo na zasadzie "kto się czubi ten się lubi". Kilka dowodów na to, że nie taki Cwaniak zły jak go malują
(jakość pewnie nie najlepsza ze względu na zoom, nie podchodzę bliżej żeby ich nie spłoszyć)

Wstyd mi teraz samej przed sobą, że miałam Cwaniaka za tak nienormalną świnię

Teraz nie mogę się na Cwaniaka i Pandę napatrzeć, strasznie mnie rozczulają jak prowadzą te swoje małżeństwo na zasadzie "kto się czubi ten się lubi". Kilka dowodów na to, że nie taki Cwaniak zły jak go malują

Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 17:53 przez Anula, łącznie zmieniany 1 raz.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No słodziaczki kochane
Ale ale, co to za wstawianie nam tych samych fotek? Ta pierwsza to już była 2 str temu

Ale ale, co to za wstawianie nam tych samych fotek? Ta pierwsza to już była 2 str temu

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Anula
- Kontakt:
Asita Ty znasz lepiej mój wątek niż ja
Masz 100% racji dlatego usuwam te podwójne zdjęcie

Masz 100% racji dlatego usuwam te podwójne zdjęcie

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Anula jak chcesz się odwdzięczyć to przytargaj swoją osobę w czerwcu na Zwierzynalia do Chorzowa. Wszystko wskazuje na to, że SPŚM będzie tam miało swoje stoisko
Przyjdziesz, posiedzisz, nagadamy się wreszcie, popromujesz z nami świnki i będziesz odwdzięczona
Kto tam jest jeszcze ze Śląska? Malina, AsiaB Was też widzę obowiązkow
o

- Anula
- Kontakt:
Cynthia mówisz i masz, dla Ciebie wszystko 

Malina melduje swoją obecność
tylko musze wolne załatwić ale dla Was wszystko 

- Anula
- Kontakt:
Dzisiaj z rana, jak co niedziela było gruntowne sprzątanie i mycie klatek.
Przy tej okazji musiałam wypuścić Pandę z klatki (do tej pory wychodził tylko Cwaniak a Panda chyba nie miała odwagi). Cwaniak postanowił pokazać żonie mieszkanie, obeszli pociągiem całą sypialnię po kilka razy, oczywiście najbardziej podobało im się pod łóżkiem. Byli też w salonie w odwiedzinach przez kraty u dziewczyn. Jak Cwaniak postanowił pokazać Pandzie część salonu gdzie stoją meble to musiałam ich pogonić bo Pandzioszek jest tak drobny, że bałam się, że gdzieś wlezie pod meble i będę jej tydzień szukać
Panda po chwili odważnie chodziła już sama po nowo poznanych kątach. Widać, że nie jest taką dzikuską jak Fiśka i Tesia, odważnie krąży po mieszkaniu i nawet panele jej nie przerażają
Wywaliłam zakochanej parze na stałe siano z kuwety, na tym etapie powinni już zgodnie jeść z paśnika. Siano w kuwecie nawet biorąc pod uwagę, że wywalałam je co drugi dzień strasznie śmierdziało i było wiecznie mokre. Dostali 2 paśniki żeby nie było kłótni i w gratisie hamak.
Tutaj Cwaniak wielce zmęczony po tym jak Duzi wymyli klatki

Waga stada z wczoraj:
Cwaniak - 1145
Tesia - 1187
Fikcja - 904
Pandzioszek - 481
Na zdjęcie załapała się moja suknia ślubna, którą wyjęłam żeby się rozprostowała, bo dzisiaj mamy sesję ślubną w plenerze. Taką sesję ślubna raptem 7 miesięcy po ślubie
Ale tak to jest jak Ania się uparła, że chce mieć zdjęcia w plenerze a nie pod dachem i do tego w ładny słoneczny dzień. Swoją drogą śmieszne uczucie po takim czasie znowu stroić się jak na ślub 
Przy tej okazji musiałam wypuścić Pandę z klatki (do tej pory wychodził tylko Cwaniak a Panda chyba nie miała odwagi). Cwaniak postanowił pokazać żonie mieszkanie, obeszli pociągiem całą sypialnię po kilka razy, oczywiście najbardziej podobało im się pod łóżkiem. Byli też w salonie w odwiedzinach przez kraty u dziewczyn. Jak Cwaniak postanowił pokazać Pandzie część salonu gdzie stoją meble to musiałam ich pogonić bo Pandzioszek jest tak drobny, że bałam się, że gdzieś wlezie pod meble i będę jej tydzień szukać

Wywaliłam zakochanej parze na stałe siano z kuwety, na tym etapie powinni już zgodnie jeść z paśnika. Siano w kuwecie nawet biorąc pod uwagę, że wywalałam je co drugi dzień strasznie śmierdziało i było wiecznie mokre. Dostali 2 paśniki żeby nie było kłótni i w gratisie hamak.
Tutaj Cwaniak wielce zmęczony po tym jak Duzi wymyli klatki

Waga stada z wczoraj:
Cwaniak - 1145
Tesia - 1187
Fikcja - 904
Pandzioszek - 481

Na zdjęcie załapała się moja suknia ślubna, którą wyjęłam żeby się rozprostowała, bo dzisiaj mamy sesję ślubną w plenerze. Taką sesję ślubna raptem 7 miesięcy po ślubie

No to się świniowe małżeństwo dogadało
Mogliście do zdjęć ślubnych świniny też wziąść
Były by dwie młode pary 

- Anula
- Kontakt:
Pomyślałam o tym dopiero jak fotograf kazał mi się rozłożyć na łące i spojrzałam na tą otaczającą mnie zieleninękatiusha pisze:No to się świniowe małżeństwo dogadałoMogliście do zdjęć ślubnych świniny też wziąść
Były by dwie młode pary