Wyborne sianko dla naszych podopiecznych!
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
Re: Wyborne sianko dla naszych podopiecznych!
Paczka dotarła ( wczoraj; jak zwykle wszystko szybko i sprawnie ) - dziękuję w imieniu swoim oraz kawii domowych
I ja skusiłam się na zakupienie polecanego przez wszystkich sianka. Paczka przyszła już na drugi dzień.
Jako nowy klient dotarło do mnie sianko z 2014 roku, i jeśli to jest "gorsze" siano, to ja się boję spytać jak wygląda to "lepsze" z 2015 Jest piękne, zielone, pachnące, miękkie o delikatnych łodygach, więc wszelkie ryzyko "uszkodzeń" prosiaków odchodzi na dalszy plan Z czystym sumieniem mogę polecić jeszcze niezdecydowanym sianko
Jako nowy klient dotarło do mnie sianko z 2014 roku, i jeśli to jest "gorsze" siano, to ja się boję spytać jak wygląda to "lepsze" z 2015 Jest piękne, zielone, pachnące, miękkie o delikatnych łodygach, więc wszelkie ryzyko "uszkodzeń" prosiaków odchodzi na dalszy plan Z czystym sumieniem mogę polecić jeszcze niezdecydowanym sianko
- Robert B.
- Miejscowość: Mazury Garbate
- Kontakt:
możliwości są dwie :
1. pomyłka - paczka miała być dla kogo innego - czasami się zdarza...
2. na wierzchu jest garść świeżego siana - częsta forma reklamy w każdej firmie
Za wszystko inne dziękuję
1. pomyłka - paczka miała być dla kogo innego - czasami się zdarza...
2. na wierzchu jest garść świeżego siana - częsta forma reklamy w każdej firmie
Za wszystko inne dziękuję
Zapraszam do oglądania zdjęć, kto za łapka w górę http://www.facebook.com/mazurskiesianko
Z ofertą można się zapoznać - karmy: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=40391057 sianko: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=16950655
Z ofertą można się zapoznać - karmy: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=40391057 sianko: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=16950655
Ja jeszcze nie skomentowałam ,a dostałam.Tempo wysyłki i odpowiadanie na maile expresowe !
A co do samego sianka,owsu i gałązek sianko jeszcze nam tak szybko nie znikało
A co do samego sianka,owsu i gałązek sianko jeszcze nam tak szybko nie znikało
- bziki2
- Miejscowość: kraków
- Kontakt:
Tradycyjnie polecamy wszystkim sianko pana Roberta . My też dostaliśmy paczkę po 2-ch dniach i jest jak zawsze wspaniałe. Zarówno to z 2015 jaki i z 2014 smakuje prosiaczkom i jest lepsze niż jakiekolwiek sklepowe. Wesołych Świąt Wielkanocnych
Już drugi raz zamawialiśmy sianko od Pana Roberta. Tempo błyskawiczne, a prosiaki po kilku dniowym dostawaniu sklepowego, zastępczego sianka, w końcu nie odchodzą od paśnika
W piątek i moje bestyjki zostały szczęśliwymi konsumentami sianka od Pana Roberta Jako nowi klienci dostaliśmy sianko z 2014r- niby to "gorsze", ale nic bardziej mylnego! Miękkie, pachnące, zielone i pełne ziół- prosiaki jak najbardziej zadowolone z zakupu, a gdyby im dać to zjadłyby całe zamówione 10kg razem z workiem Dostaliśmy również gratis w postaci gałązek i owsa. Dodajmy jeszcze do tego szybki kontakt i błyskawiczną wysyłkę- same plusy, polecam!
zazdroszczę że macie tak niewybredne świnki, że jedzą sianko cały rok. Moje zimą, jak nie miałam dostępu do trawy to trochę sianka jadły (dawałam od Pana Roberta i Węgrowskie) - miały je oczywiście cały czas dostępne, ale uzupełniane "trawką hodowaną na parapecie, więc jadły niewiele.. Obecnie tylko świeża trawa - maksymalnie dwu dniowa - w ilościach bardzo dużych. Ja nawet tą trawę zbieram z zapasem i suszę - by mieć przed kolejną zimą bo.. cóż.. Sianka które wymieniłam są może ok.. ale jednak są to sztywne, ostre źdźbła jak dla mnie - nie porównywalne z tym co sama suszę.
Tutaj jest trawka którą zbieram :
A tutaj porównanie sianka od Pana Roberta (po lewej) i tej wysuszonej trawy (po prawej) :
Nie mam jeszcze możliwości porównania co chętniej będą świnki zimą jadły - bo teraz oczywiście nie tkną ani jednego ani drugiego . Sianko od Pana Roberta pięknie pachnie.. sama bym jadła , ale kłuje mnie w ręce nawet jak nabierałam dla świnek. Natomiast moje jest nieporównywalnie miększe , ale zapach ma inny - słodki jakiś- nie wiem dlaczego. Oczywiście będę jeszcze do tego coś innego próbowała domieszać...mlecz, koniczynę, babkę, pokrzywę..
Zobaczymy jak to wyjdzie poza sezonem trawkowym
Tutaj jest trawka którą zbieram :
A tutaj porównanie sianka od Pana Roberta (po lewej) i tej wysuszonej trawy (po prawej) :
Nie mam jeszcze możliwości porównania co chętniej będą świnki zimą jadły - bo teraz oczywiście nie tkną ani jednego ani drugiego . Sianko od Pana Roberta pięknie pachnie.. sama bym jadła , ale kłuje mnie w ręce nawet jak nabierałam dla świnek. Natomiast moje jest nieporównywalnie miększe , ale zapach ma inny - słodki jakiś- nie wiem dlaczego. Oczywiście będę jeszcze do tego coś innego próbowała domieszać...mlecz, koniczynę, babkę, pokrzywę..
Zobaczymy jak to wyjdzie poza sezonem trawkowym
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Dostałam 30kg pachnącego sianka dla tymczasków- jeszcze raz pięknie dziękuję Panie Robercie
Ita79- oczywiście- każdy kto ma możliwość może sobie suszyć trawę dla własnych potrzeb- ja też tak robię. Jednak nasuszenie trawy takiej jakości, w ilościach hurtowych jest nieomal niemożliwe. Dla dwóch świnek- starczy na jakiś czas.
Ja mam nasuszonych zwykle kilka kartonów- wystarcza mi do lutego mniej- więcej. Taka trawa- to rarytas, który rzucam zimą zamiast świeżej trawy. A sianko- to sianko . Moje prosiaki najbardziej lubią właśnie te od p. Roberta .
Co do twardości- aby trzonowce dobrze się ścierały- siano powinno też mieć też twardsze źdźbła.
Ita79- oczywiście- każdy kto ma możliwość może sobie suszyć trawę dla własnych potrzeb- ja też tak robię. Jednak nasuszenie trawy takiej jakości, w ilościach hurtowych jest nieomal niemożliwe. Dla dwóch świnek- starczy na jakiś czas.
Ja mam nasuszonych zwykle kilka kartonów- wystarcza mi do lutego mniej- więcej. Taka trawa- to rarytas, który rzucam zimą zamiast świeżej trawy. A sianko- to sianko . Moje prosiaki najbardziej lubią właśnie te od p. Roberta .
Co do twardości- aby trzonowce dobrze się ścierały- siano powinno też mieć też twardsze źdźbła.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +19 w DT