Cwaniak to twarda sztuka, nie straszne mu zastrzyki bo igły się na nim wyginają
 Co nie zmienia faktu, że jak każdy facet musi się wydrzeć żeby wszyscy dookoła wiedzieli jaka krzywda mu się dzieje.
 Co nie zmienia faktu, że jak każdy facet musi się wydrzeć żeby wszyscy dookoła wiedzieli jaka krzywda mu się dzieje.Moderator: pastuszek

Co nie zmienia faktu, że jak każdy facet musi się wydrzeć żeby wszyscy dookoła wiedzieli jaka krzywda mu się dzieje.
 Co nie zmienia faktu, że jak każdy facet musi się wydrzeć żeby wszyscy dookoła wiedzieli jaka krzywda mu się dzieje. Wiem że Cwaniak niechętny do takich akcji, ale wymiziaj pychola od cioci maliny
 Wiem że Cwaniak niechętny do takich akcji, ale wymiziaj pychola od cioci maliny  
 Ja ostatnio jestem dla Niego bardzo łaskawa i robię to co najbardziej on lubi, czyli trzymam się z daleka
 Ja ostatnio jestem dla Niego bardzo łaskawa i robię to co najbardziej on lubi, czyli trzymam się z daleka   Nie miziam, nie głaszczę, nie biorę na ręce, tylko ze 2 razy dziennie rzucę okiem czy wszystko ok z jego raną. Ale za to bacznie go obserwuję, zresztą jak tu nie patrzeć na takiego przystojniaka
 Nie miziam, nie głaszczę, nie biorę na ręce, tylko ze 2 razy dziennie rzucę okiem czy wszystko ok z jego raną. Ale za to bacznie go obserwuję, zresztą jak tu nie patrzeć na takiego przystojniaka   

On kwiczy o jedzenie i jak wołam go do klatki to biegnie niby taki chętny ale później ugryzie 5 razy i tyle. Tak jakby miał chęci i apetyt a jedzenie mu nie smakowało
 On kwiczy o jedzenie i jak wołam go do klatki to biegnie niby taki chętny ale później ugryzie 5 razy i tyle. Tak jakby miał chęci i apetyt a jedzenie mu nie smakowało   Za to dzisiaj rano zrobił pani niespodziankę i na raz zjadł połowę porcji ogórka jaką mu dałam.
 Za to dzisiaj rano zrobił pani niespodziankę i na raz zjadł połowę porcji ogórka jaką mu dałam. Dziewczyny to straszne dzikuski, Tesia przy Cwaniaku była trochę spokojniejsza a tak to Fiśka dzikuska i Tesi się udziela
 Dziewczyny to straszne dzikuski, Tesia przy Cwaniaku była trochę spokojniejsza a tak to Fiśka dzikuska i Tesi się udziela  

Co za głupolki
 Co za głupolki  moje też tak robią, znaczy już tylko Mietek...
 moje też tak robią, znaczy już tylko Mietek... Mnie najbardziej Chrupek śmieszy jak próbuje wystartować, bo drze zelówy w miejscu na panelach, ale tak szybko to on nie zasuwa
 Mnie najbardziej Chrupek śmieszy jak próbuje wystartować, bo drze zelówy w miejscu na panelach, ale tak szybko to on nie zasuwa  

Cwaniak pewnie będzie średnio zadowolony bo probiotyk bardzo mu smakuje
 Cwaniak pewnie będzie średnio zadowolony bo probiotyk bardzo mu smakuje   Ale ja za to bardzo się cieszę, że wszystko się tak dobrze potoczyło (odpukać).
 Ale ja za to bardzo się cieszę, że wszystko się tak dobrze potoczyło (odpukać).