Dasza [*] - piękna czarna diablica [W-wa]
Moderator: pastuszek
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Re: Dasza - piękna czarna diablica[W-wa]
Zdrowiej Daszeńko
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Staramy się - antybiotyk działa, dzisiaj zapaszek zdecydowanie mniej wredny. Tylko, biedna, musiała znieść moje pielęgniarskie umiejętności
Ale też bateria leków że hoho. Rano te nowe - po 1/6 uro...., wieczorem to, co poprzednio.
Dasza dzisiaj stanowi punkt centralny męskiego wybiegu - najpierw Czarnuszek ją obwąchiwał, potem Loczek całował jej nosek przez pręty, a teraz obiega naokoło Ziutek - w tempie wyścigowym.
A, buraki są pyszne!
No i odświeżyłam sobie wiedzę:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =83&t=4997
Ale też bateria leków że hoho. Rano te nowe - po 1/6 uro...., wieczorem to, co poprzednio.
Dasza dzisiaj stanowi punkt centralny męskiego wybiegu - najpierw Czarnuszek ją obwąchiwał, potem Loczek całował jej nosek przez pręty, a teraz obiega naokoło Ziutek - w tempie wyścigowym.
A, buraki są pyszne!
No i odświeżyłam sobie wiedzę:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =83&t=4997
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wlaśnie idziemy spać. Dasza czuje sie lepiej, juz nie kuli sie z bólu, przeciwnie, truchta sobie po klatce i wyzera siano
- sosnowa
- Kontakt:
No to się Dasza musiała akurat rozłożyć na wizycie. Z tym pęcherzem to widzę, że i reksy mają to samo co teddiki. jak się zacznie to już w kółko.
A jak ona do ludzi? też diablica? Bo to by były istne tortury, taki piękny prosiak i nie można pomiziać.
A jak ona do ludzi? też diablica? Bo to by były istne tortury, taki piękny prosiak i nie można pomiziać.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Do ludzi, to się głównie boi, potrzebuje oswojenia. Jak sie juz wyboi, to się rozlozy i wyluzuje, ale nie szybko.
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Dasza dzisiaj dostała ostatni antybiotyk i miała kontrolną wizytę u dr Toborek. Urosept i Urinovet jeszcze do kontynuacji.
I dowiedziałam się ciekawej rzeczy. To zapalenie pęcherza może być ze stresu spowodowanego zmianą miejsca.
I dowiedziałam się ciekawej rzeczy. To zapalenie pęcherza może być ze stresu spowodowanego zmianą miejsca.
Mnie się nie boi więc na następny mój wyjazd w maju musi jechać ze mną, albo córka nauczy się opieki nad niąporcella pisze:Do ludzi, to się głównie boi, potrzebuje oswojenia. Jak sie juz wyboi, to się rozlozy i wyluzuje, ale nie szybko.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No pacz pani! a taki u mnie spokój, wydawałoby się, i koledzy byli obok do pogadania...
- sosnowa
- Kontakt:
A to ci ciekawostka!
Trzymam kciuki za Daszę nie da się ukryć, że cały czas mam do niej słabość.