Dziękuję, dziękuję! Niby mała rzecz a tylko świniomaniak zrozumie ile to radości. Zapraszam Cię na mojego Fecebooka, będę bardziej znajomaBajlandia pisze:Ach, więc to Tyfajnie, że ktoś 'znajomy' wygrał
Gratuluję! I super, że Kakazuma narysuje wszystkie trzy
Gliwickie stado - już nie takie samo...
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Cwaniak, Tesia i Fiśka - czyli dom wariatów :)
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Zaprosiłam 
- Anula
- Kontakt:
Troszkę mnie zmyliły blond włosy ale konie na zdjęciach rozwiały wszelkie wątpliwościBajlandia pisze:Zaprosiłam
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Ach, no tak
na avatarze załapała się jedna z moich krótkotrwałych zmian
na dłuższą metę sprawdza się u mnie tylko blond 
- Anula
- Kontakt:
Informacje z ostatniego ważenia:
Cwaniak - 1108 (-16) tu jak zwykle niewielkie wahania wagi a więc wszystko w normie
Fiśka - 871 (-5) tu mam zagwozdkę, waga stoi właściwie w miejscu od prawie 2 miesięcy, miałam wielką nadzieję, że Fikcja będzie miała już te ponad 900g a tu lipa; dodatkowo nie wydaje mi się żeby miała być aż tak drobną świnką choć z drugiej strony nie czuć po niej, że to skóra i kości
Tesia - 1208 (+16)
to mój gwóźdź programu, po przyroście wagi wygląda jakby zjadała porcję swoją i Fikcji
co prawda mega cieszy mnie myśl, że w końcu doczekała się tłustych "lat" po tym jak ważyła ponad połowę mniej po porodzie ale zaczynam się trochę bać co będzie jeśli dalej będzie mi tak tyć
Fikcję już ostatnio obserwowałam i je normalnie i warzywa i karmę. Może jest trochę częściej przeganiana przez matkę przez ostatnie tygodnie ale nie wydaje mi się, żeby to było na tyle, że nie jest w stanie zjeść ile Jej potrzeba. Na razie ze względu na ciągły przyrost wagi u Tesi i Cwaniaka, którzy ze względu na swój wiek powinni raczej z wagą już stopować, zmniejszyłam wszystkim minimalnie ilość karmy. Podawałam zawsze mniej niż to zaleca producent ale może za dużo im daję warzyw i dlatego się tak utuczyły
Jeśli macie jakieś opinie na ten temat to podzielcie się proszę
No i gratis, Fotka z cyklu "znajdź świnię na zdjęciu"

I mała podpowiedź

Cwaniak - 1108 (-16) tu jak zwykle niewielkie wahania wagi a więc wszystko w normie
Fiśka - 871 (-5) tu mam zagwozdkę, waga stoi właściwie w miejscu od prawie 2 miesięcy, miałam wielką nadzieję, że Fikcja będzie miała już te ponad 900g a tu lipa; dodatkowo nie wydaje mi się żeby miała być aż tak drobną świnką choć z drugiej strony nie czuć po niej, że to skóra i kości
Tesia - 1208 (+16)
Fikcję już ostatnio obserwowałam i je normalnie i warzywa i karmę. Może jest trochę częściej przeganiana przez matkę przez ostatnie tygodnie ale nie wydaje mi się, żeby to było na tyle, że nie jest w stanie zjeść ile Jej potrzeba. Na razie ze względu na ciągły przyrost wagi u Tesi i Cwaniaka, którzy ze względu na swój wiek powinni raczej z wagą już stopować, zmniejszyłam wszystkim minimalnie ilość karmy. Podawałam zawsze mniej niż to zaleca producent ale może za dużo im daję warzyw i dlatego się tak utuczyły
No i gratis, Fotka z cyklu "znajdź świnię na zdjęciu"

I mała podpowiedź

-
malina8777
Zagadka niezła, bez podpowiedzi chyba bym nie zgadla
świń nie ma co jeszcze uszczuplac, niech rosną zdrowo w szerz
z Tesi to faktycznie kawał żywca
1208 to moim zdaniem dobra waga, otyla Tesia raczej nie jest więc nie ma co, niech nadrabia zaległości
a Fisia niech goni mamę 
1208 to moim zdaniem dobra waga, otyla Tesia raczej nie jest więc nie ma co, niech nadrabia zaległości
-
katiusha
Fiśka!!! Nie wydurniaj się!!! Tyj normalnie!!! 
- Anula
- Kontakt:
Oj wydurniać to się ona potrafi. Oczywistą oczywistością jest to, że na pomysł wczołgania się w warstwy kocyka nie mógł wpaść nikt inny jak Fiśkakatiusha pisze:Fiśka!!! Nie wydurniaj się!!! Tyj normalnie!!!
P.S. Teśka chyba wzięła sobie do serca, że ma trochę za dużo ciała i uprawia właśnie z Fikcją biegi przełajowe
-
malina8777
Ty lepiej mnie zabierz na tą siłownię
Bo bikini to w tym roku raczej nie założę bo wstyd i hanba
upodabniam się do moich warchlakow... 
- Anula
- Kontakt:
Jednym słowem z kim przystajesz takim się stajeszmalina8777 pisze:Ty lepiej mnie zabierz na tą siłownięBo bikini to w tym roku raczej nie założę bo wstyd i hanba
upodabniam się do moich warchlakow... :
Wiesz co ja 3 razy w tygodniu wylewam na siłowni 7 poty co wcale nie znaczy, że pokazałabym się publicznie w bikini