Mali kawalerowie - Felix i Alvin [Kraków] - rezerwacja

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Brunka
Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
Kontakt:

Re: Mali kawalerowie - Felix i Alvin [Kraków]

Post autor: Brunka »

Widziałam, macałam są mega! :love: Na prawdę takie świnie piękne, a fotki mają pierwsza klasa :ok:
Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Cudni :buzki:
:like: foty
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Wadera

Post autor: Wadera »

Lilith, chyba miałaś rację, bo chłopcy coraz więksi, a włoski - dłuższe. Jedyne, co się nie zmienia, to ilość energii ;)

Panowie mają się bardzo dobrze, biegają, gadają, zjadają wszystko w ilościach hurtowych. Hitem okazała się polarowa budka, po której można było skakać - normalnie cudo. Teraz dla odmiany mają domek z ferplastu, na którym z lubością przesiadują. W zasadzie można byłoby spędzić cały dzień na oglądaniu ich wybryków :D
Do ludzi garną się bardzo chętnie, aż ciężko ich opanować, gdy jeden usiłuje oblizać Ci nos, a drugi - wspiąć się na plecy. Alvin ładnie daje się złapać w klatce, Felix niezbyt, ale obaj chętnie spędzają czas z człowiekiem. Na pewno potrzebują domu, który zapewni im sporo uwagi i miłości. Straszna by była szkoda, gdyby takie kontaktowe świnki miały siedzieć bez przerwy w klatce.

I porcja zdjęć:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No, to kto bierze tych dżentelmenów? ;)
Ostatnio zmieniony 13 lut 2016, 20:26 przez Wadera, łącznie zmieniany 1 raz.
Kru

Post autor: Kru »

U mnie zdjęcia nie działają, a chętnie bym obejrzała jak teraz kawalerowie wyglądają :(
Wadera

Już wszystko powinno działać :)
Rosemary

Post autor: Rosemary »

Jestem zainteresowana.
Pisałam już @
Czekam na kontakt.
maiba

Post autor: maiba »

Jesteśmy zauroczeni!!! Prosimy o kontakt, bo bardzo bardzo chcielibyśmy dać nowy dom tym uroczym prosiaczkom :love:

Marzena i Bartek z KRAKOWA ;)
zuzler

Post autor: zuzler »

Jestem zainteresowana, napisałam maila :)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Matko, jakie zainteresowanie. Cieszymy się, bo do adopcji w Krakowie jest piękny Twister http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 20#p316820, a niebawem pewnie będzie i kolega dla niego
Wadera

Ze względu na rzeczywiście spore zainteresowanie, proszę wszystkich o cierpliwość, i równocześnie przepraszam osoby, które jeszcze nie otrzymały odpowiedzi - jutro obiecuję odpisać na wszystkie maile i wiadomości prywatne, jeśli do kogoś nie dotrze wiadomość do wieczora, to prosiłabym o kontakt, bo w takim natłoku można coś przeoczyć :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”