Gliwickie stado - już nie takie samo...
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Cwaniak, Tesia i Fiśka - czyli dom wariatów :)
No niestety, imię jak najbardziej adekwatne do osobowości.katiusha pisze:Prawdziwy cwaniak z niego
Dzisiaj Tesia ma rujkę i tak córę goni, że aż mi jej szkoda. Tesia zawsze była nieznośna podczas rui ale tym razem to diabeł w nią wstąpił. Tak ganiała młodą, że obudziły mnie o 5 rano, myślałam, że klatkę rozniosą. Pół godziny gonitwy, 2 minuty przerwy i od nowa, a Fikcja się przy tym oczywiście niemiłosiernie drze

Można ja zatrudnić do gonienia ludzi?
Bo też bym schudła 

- Anula
- Kontakt:
Hehehe, Tesi nie, ale można w to zaangażować mnieFuffa pisze:Można ja zatrudnić do gonienia ludzi?Bo też bym schudła

- Anula
- Kontakt:
A u nas wszystko w porządku, dziękujemy
Cwaniak nadal odwala sambę pod klatką od dziewczyn, Tesia to kanapowa dam, tylko dać jej kawałek czegoś miękkiego i milusiego a rozkłada się i wyleguje; a Fiśka jak to Fiśka, drze się wniebogłosy
Jedyne co mnie zaniepokoiło ostatnio to sytuacja z Fisiulcem. Wzięłam ją razem z Tesią na kanapę,ułożyły się jedna przy drugiej. Ja miziałam Tesię, bo wiem, że Fiśka nie bardzo to lubi i nagle Fisia mnie ugryzła. Mam nadzieję, że chciała chapsnąć mamę a akurat mój palec się nawinął, bo jak się będzie powtarzało to chyba się załamię, że mam dwie gryzące świnie w domu 

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
To musiał być przypadek 

na pewno się pomyliła, spokojnie
Mi Tośka też takie numery kiedyś robiła, że jak razem z Molly leżały sobie u mnie na kolankach, i akurat miziałam Molly, to Tośka chcąc z zazdrości skubnąć Molly ugryzła mnie.
Teraz przeważnie biorę je po kolei 

- Anula
- Kontakt:
Serio? Ja nie miałam pojęcia, że wieprzki potrafią być zazdrosneInoue pisze:na pewno się pomyliła, spokojnieMi Tośka też takie numery kiedyś robiła, że jak razem z Molly leżały sobie u mnie na kolankach, i akurat miziałam Molly, to Tośka chcąc z zazdrości skubnąć Molly ugryzła mnie.
Teraz przeważnie biorę je po kolei

No właśnie ja też nie, ale jak inaczej to nazwać, skoro jak obie na raz mam i głaskam to mi do zęboczynów dochodzi - na szczęście nie groźnych - i jeszcze ja obrywam