Światełka za tęczą [*], Radomir i Tusia
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: Andzia [*], Zosia i Stefanka
zyjemy, przypominamy sie
dziewczyny maja ostatnio niekonczaca sie rujke, wymienilam pelet w klatce i chcialam w sumie je wykapac, ale te przerazone spojrzenia gdy je zabralam do lazienki sprawily ze zmienilam zdanie
poranne lenistwo

paczka z Hipcia, na bogato

szok i niedowierzanie (i zwloki koperku)

mialo byc ladne zdjecie "od tyłka strony", ale flesz by Stefke przestraszyl wiec zostala sama stopa

ps. wiecie ze karton po butach dziala na swinki tak samo jak na koty? postaw karton i od razu do niego wejda

dziewczyny maja ostatnio niekonczaca sie rujke, wymienilam pelet w klatce i chcialam w sumie je wykapac, ale te przerazone spojrzenia gdy je zabralam do lazienki sprawily ze zmienilam zdanie

poranne lenistwo

paczka z Hipcia, na bogato

szok i niedowierzanie (i zwloki koperku)

mialo byc ladne zdjecie "od tyłka strony", ale flesz by Stefke przestraszyl wiec zostala sama stopa

ps. wiecie ze karton po butach dziala na swinki tak samo jak na koty? postaw karton i od razu do niego wejda

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Karton dobra sprawa
A sama stopa bez świnki też fajna
Widzę, że masz taki pieniek brzozowy wypchany ziołami. Twoje miśki to jedzą? Bo u mnie Żur tylko wąchnął a Miecio poskubał pierwszego i drugiego dnia odrobinę i tak leży i nikt nawet już na niego nie patrzy...Jakiś niewypał u mnie

A sama stopa bez świnki też fajna

Widzę, że masz taki pieniek brzozowy wypchany ziołami. Twoje miśki to jedzą? Bo u mnie Żur tylko wąchnął a Miecio poskubał pierwszego i drugiego dnia odrobinę i tak leży i nikt nawet już na niego nie patrzy...Jakiś niewypał u mnie

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Chryzantem
- Kontakt:
na poczatku jadly, teraz jak juz wygrzebaly ziola z wierzchu to im sie dalej nie chce kombinowac. ale od czasu do czasu kore podgryza albo poturlaja pieniek wiec im zostawiam 

- Chryzantem
- Kontakt:
dzisiaj byłam ze Stefką w Kajmanie, odkąd do nas przyjechała miała kaszakowate-coś przy udzie, ale nie zwiększało się więc zapomniałam o tym. niedawno troszeczkę jej urosło więc wolałam dla spokoju sumienia podjechać zapytać co to może być. no i szybki zabieg, okazało się że kaszak.
Stefka jeszcze trochę nietego, bo dostała narkozę wziewną, brzuszek ma srebrny ale powoli wraca do rzeczywistości
Stefka jeszcze trochę nietego, bo dostała narkozę wziewną, brzuszek ma srebrny ale powoli wraca do rzeczywistości

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Oj. To całuski na srebrny brzuszek 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Minęłyśmy się w Kajmanie. Ja byłam przed 14 z Bałałajką i Klarnetem. Szkoda, bo bym zobaczyła się z moją tymczaską
Dr Monika wspomniała o Tobie i operacji Stefanki, bo ja akurat znalazłam kaszaka u Daszki.

Dr Monika wspomniała o Tobie i operacji Stefanki, bo ja akurat znalazłam kaszaka u Daszki.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- Chryzantem
- Kontakt:
o widzisz, my byliśmy na szybkości bo narzeczony miał robotę na wsi
nic się nie zmieniła, tylko bardziej tłusta
narkoza już chyba przeszła bo nawet coś po kocu sobie hasa

narkoza już chyba przeszła bo nawet coś po kocu sobie hasa