Gliwickie stado - już nie takie samo...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
malina8777

Re: Cwaniak, Tesia i Fiśka - czyli dom wariatów :)

Post autor: malina8777 »

Jakie one są kochane, sama słodycz :love: zdjęcia są świetne, jak zawsze z resztą :D teraz pora na :photo: " wredoty " :D
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Wredota jak na wredotę przystało nie jest skory do współpracy. Ale spróbuję coś pocykać dzisiaj, o ile nie będzie miał focha giganta po wizycie u weta :lol:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Właśnie obejrzałam filmik "Nie ma, zeżarłyście wszystko" :lol: i ten ich wzrok: "Co?! Nie ma? :cry: Ale jak to... :o jak to się mogło stać? " :love:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
malina8777

Co słychać po wizycie Cwaniaka? I jak tam ulamany ząbek Tesi? :buzki:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Ząb odrasta :jupi:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Cynthia ma rację. Tesia już nie jest panną bez zęba na przodzie :D No może prawie, ale myślę, że za dwa dni zapomnimy o problemie. Jeśli chodzi o sianojada Cwaniaka to lekarz ogłosił, że cwaniusiowa łapka jest zdrowa i że kończymy leczenie :jupi: Co prawda zastanawiam się już co wymyśli Cwaniak jako następne ale może tym razem będzie łaskawy i da pani trochę odpocząć :pray:
Jako gratis fotka z wczorajszego wieczora. Można znaleźć na niej 3 wyleże. Czyściłam i klatki a one chyba tak się zmęczyły patrzeniem na to, że zaraz po kolacji biedactwa musiały odpocząć ;) Zresztą tak wygląda co wieczór, no raz na jakiś czas Cwaniak się nie awanturuje to wtedy jego zamykam a puszczam dziewczynki i to one wylegują się pod stołem. Sorry za bobki wokół Cwaniaka ale jak tylko wyczyszczę im koc to dosłownie 10 minut i jest z 15 bobków, zupełnie jakby trzeba było przywrócić koc do stanu poprzedniego :levitation: Co najlepsze bobczy tylko wredota, dziewczynom się nie zdarza.

Obrazek
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Bajlandia pisze:Właśnie obejrzałam filmik "Nie ma, zeżarłyście wszystko" :lol: i ten ich wzrok: "Co?! Nie ma? :cry: Ale jak to... :o jak to się mogło stać? " :love:
One za każdym razem przeżywają wielkie zdziwienie, że to już ;)
malina8777

Kochane mordeczki :love: nie chcesz wiedzieć co jest u mnie po 15 min przy czterech bobkorobach :lol: gdzie nie spojrzysz bób i w każdym rogu świeża produkcja, oni chyba na akord te boby robią :D Bardzo się ciesze że Cwaniak zdrowy :jupi: i ze Tesia juz nie jest :szczerbaty: :-*
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Dziewczyny też bobczą dużo ale nie na wybiegu. Za to zdaża im się nasikać. Cwaniak odwrotnie, na siusiu leci do klatki ale za to boby wali na koc ile wlezie.
Inoue

Post autor: Inoue »

zazdroszcze Ci, ja bobki to mogłabym sprzątać, ale szczochy z podłogi to koszmar. Moje panny sieją zarówno jedno jak i drugie gdzie popadnie. Na szczęście na rękach nie :laugh:
Śliczna trójca :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”