Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Ja cały czas trzymam dla ciebie legowisko w moro, pamiętasz?
Aaaaaaa...Skleroza...To jeszcze dwa takie same do niego poproszę, jeśli można Namiary na PW poproszę
Sorrrrry że nie odpisuje, albo z opóźnieniem ale mamy teraz napięty grafik Nocki zarywam i jednej z maszyn to się nie spodobało, nie wytrzymała presji to już chyba norma
Do wszystkich poszły już pw.
Jakby ktoś jeszcze był zainteresowany to do 4 grudnia przyjmuję zamówienia, a potem z indywidualnymi zamówieniami mamy przerwę.
Mamy też małą niespodziankę... do wszystkich zamówień złożonych w dniach 1-4 grudnia dołączamy zniżkę na następne zamówienie. Taki mały prezent na święta
Pozdrowienia od Helusia
Do wszystkich poszły już pw.
Jakby ktoś jeszcze był zainteresowany to do 4 grudnia przyjmuję zamówienia, a potem z indywidualnymi zamówieniami mamy przerwę.
Mamy też małą niespodziankę... do wszystkich zamówień złożonych w dniach 1-4 grudnia dołączamy zniżkę na następne zamówienie. Taki mały prezent na święta
Pozdrowienia od Helusia
Witam, wysłałam dwie pw bez odzewu chciałabym się dowiedzieć na jakim etapie jest moje zamówienie. Pieniążki przelałam 4. grudnia od tamtej pory cisza...
- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Jeśli macie facebooka to tam do niej piszcie. Prędzej wam odpowie.
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
Ten sam problem co wy ma ileś osób zamawiających przez strone Chrapcio na f.b. Jesteśmy juź nieźle zdeterminowani, kilka osób dostało numery przesyłek , tyle źe nie ma ich w systemie czyli nie zostały de facto nadane . Numery zostały nam podane w poń i wt. Dziś jest czwartek i źaden z tych numerów nie figuruje e systemie poczty polskiej czyli prawdopodobnie nie zostały nadane. Jeźeli nie dostaniemy na dniach wyjaśnień zamierzemy zgłosić cała historię na policję. Osób poszkodowanych jest kilka. Jeźeli chcecie się do nas przyłączyć w temacie złoźenia zawiadomienia na policję lub coś wiecie o tej osobie piszcie p.w do mnie. A jeźeli ktoś ma pomysł źeby wysłać p.w do tej osoby czy skontaktować się w jakikolwiek inny sposób to rzyczę wszystkiego najlepszego. Nie odczytuje od nas wiadomości, więc pisać moźna długo i namiętnie.