Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Osoby poszkodowane prosimy o podawanie swoich danych
Imie i nazeisko
Kwota i czas zamówienia
Mail i tel
Idziemy na policję.
dane wyślijcie na maila vi.melianiuk@gmail.com
Imie i nazeisko
Kwota i czas zamówienia
Mail i tel
Idziemy na policję.
dane wyślijcie na maila vi.melianiuk@gmail.com
Idziemy na policję celem zgłoszenia zawiadomienia. Kto jest zainteresowany niech pisze
Ja też jestem totalnie rozczarowana.. liczyłam na pięknego kapcia i legowisko dla świniaka, ale jakoś się nie mogę doczekać. Zostałam poinformowana, że DO 2 tygodni zamówienie będzie gotowe. Zapłaciłam 02.12 czyli mijają już prawie 3 tygodnie i cisza. Wysłałam już 2 wiadomości tu na forum i 1 na facebooku. Zero jakiejkolwiek reakcji. Nawet nie zostały odczytane. Gdybym nie przejrzała wątku to pomyślałabym, że coś się stało. Ale jak wyczytałam co chwilę ktoś ma problem z zamówieniem i czeka nie wiadomo ile. Ciekawe jakie wytłumaczenie dostaniemy (o ile jakieś będzie) tym razem. Strasznie to nieprofesjonalne. Jeśli ma się zbyt dużo obowiązków albo jakiś poślizg to nie bierze się nowych. Albo przynajmniej informuje się na bieżąco jaka jest sytuacja. Dzisiaj wysłałam prośbę o zwrot pieniędzy (chociaż jeszcze skrycie liczę, że Tutti się obudzi i da jakiś znak. Bo jednak wolałabym dostać w końcu zamówienie. Gdybym kupowała u kogoś innego to pewnie już by było dawno temu). Chociaż wszystkie rzeczy robione przez Tutti są przepiękne i wygląda na to, że prosiaki je uwielbiają, to ja już więcej na nic się u niej nie skuszę.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
dajcie spokój tu wiecznie na wątku coś jest nie tak, zmawiajcie u Pastuszka , gwarancja świetnej jakości + terminu, żadnych poślizgów , stały kontakt , zamawiałam i polecam !
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Potwiedzam! Pastuszek,to solidna firmaNatasza pisze:dajcie spokój tu wiecznie na wątku coś jest nie tak, zmawiajcie u Pastuszka , gwarancja świetnej jakości + terminu, żadnych poślizgów , stały kontakt , zamawiałam i polecam !
Po prawie dwóch tygodniach milczenia, dopiero po napisaniu przeze mnie zgłoszenia na policję dostałam w końcu moję zamówienie... w zupełnie innych kolorach niż zamawiałam, zrobione na odpierdol, wszędzie wystają nitki, a co najgorsze - rzeczy strasznie śmierdzą papierosami!!! Skandal! Nikomu nie polecam!!!
Właśnie strasznie żałuje, ze nie zamawiałam u Pastuszk, ale ona miała informacje o przerwie świątecznej no i pomyslałam, ze jak zamówie u Tutti to będzie dużo szybciej. Szczególnie ze miałam sobie odebrać w Krakowie. No ale się trochę przejechałam. Po prostu po Nowym Roku zamówię u Pastuszka świnka się ucieszy pewnie, bo z tego co widZialam na zdjęciach to Pastuszrk tez bardzo ładne rzeczy produkuje.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ja mam rzeczy i od pastuszka i od kimery - moje świnki sobie bardzo chwalą