Brawo dla Was za wytrwałość
Fifi i Otis dwójka kwikających prosi :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Fionka2014
Re: Bruno waleczny i Lu wiercipięta:D
Super że odrasta
-
megi8989
Rany jak Brunowi pięknie sierść odrasta !!!
Myślałam że na ranach, właściwie bliznach włosy, sierść rzadko odrasta..a tu proszę
taka piękna niespodzianka 
Myślałam że na ranach, właściwie bliznach włosy, sierść rzadko odrasta..a tu proszę
- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Chciałam się pochwalić że Bruno wraca do powolutku do swojej wagi:D Mamy już 987g
Lu troszeczkę mniej bo 937g
Byliśmy dziś na wizycie kontrolnej u dr. Miery i jedynie delikatnie przycięte zostały górne siekacze i mamy je kontrolować co dwa tygodnie aby równiutko się ścierały. Apetycik jest zawsze. Blizny ślicznie się goją, sierść odrasta ( trochę ciemniejsza co ciekawie wygląda).Na pożegnanie pan doktor zrobił sobie nawet z Brunem noski, noski i cieszy się że można go spokojnie przytulić
A ja w pracy po dwanaście godzin siedzę...
Poszłam wczoraj na Body BPU żeby wreszcie rozruszać ciałko - są dziś zakwasy ale jakaś euforia mnie ogarnia i nie czuje zmęczenia po pracy. Po tym jak przepisano mi leki na zbicie cukru ( nie mam cukrzycy) trochę się podłamałam i uznałam że czas odrobinę schudnąć i popracować nad sobą. Miałam też roczny bilans i ocenę pracy po której to mam mieszane uczucia ale też pojawił się we mnie delikatny zapał do zmian
muszę popracować nad swoją asertywnością.
W do czwartku postaram się dodać jakieś zdjęcia
Byliśmy dziś na wizycie kontrolnej u dr. Miery i jedynie delikatnie przycięte zostały górne siekacze i mamy je kontrolować co dwa tygodnie aby równiutko się ścierały. Apetycik jest zawsze. Blizny ślicznie się goją, sierść odrasta ( trochę ciemniejsza co ciekawie wygląda).Na pożegnanie pan doktor zrobił sobie nawet z Brunem noski, noski i cieszy się że można go spokojnie przytulić
A ja w pracy po dwanaście godzin siedzę...
Poszłam wczoraj na Body BPU żeby wreszcie rozruszać ciałko - są dziś zakwasy ale jakaś euforia mnie ogarnia i nie czuje zmęczenia po pracy. Po tym jak przepisano mi leki na zbicie cukru ( nie mam cukrzycy) trochę się podłamałam i uznałam że czas odrobinę schudnąć i popracować nad sobą. Miałam też roczny bilans i ocenę pracy po której to mam mieszane uczucia ale też pojawił się we mnie delikatny zapał do zmian
W do czwartku postaram się dodać jakieś zdjęcia
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
ks.Twardowski
-
balbinkowo
Wspaniałe wieści, cudowneeee
Tak trzymaj Bruno waleczny świnku
Zdjęcia, poprosimy o zdjęcia

Zdjęcia, poprosimy o zdjęcia
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
też bym pooglądała ślicznych chłopców 
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Miały być zdjęcia ale cierpię ostatnio na brak czasu...przed świętami małam cztery nocki po 12 godzin potem w wigilię na rano. W święta niby się odpoczywa ale z dwóch osób zaproszonych na świąteczny obiad zrobiło się 11:P dziś znowu w pracy...i tak w kółko. A ja mam ochotę siąść z chłopakami i ich po prostu pomiziać. Jeśli dziś nie pojadę do Krakowa po pracy to chociaż na chwilę ich wezmę...Jutro zaś wyjazd na cały dzień.
Kupiłam chłopakom pasnik i drewniany mostek, ale przyslano mi za mały...
Zrobiłam zamówienie na legowiska w Chrapciu i do dziś go nie dostałam a dawno temu to było. Numer przesyłki mam...Tylko od 21 grudnia nie ma jej w systemie a miał być kurier poczty polskiej...
Normalnie z sił opadam.
Kupiłam chłopakom pasnik i drewniany mostek, ale przyslano mi za mały...
Zrobiłam zamówienie na legowiska w Chrapciu i do dziś go nie dostałam a dawno temu to było. Numer przesyłki mam...Tylko od 21 grudnia nie ma jej w systemie a miał być kurier poczty polskiej...
Normalnie z sił opadam.
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
ks.Twardowski
ks.Twardowski