No to wpadłaś kobieto! Maja cię w garści i terroryzm będzie już tylko eskalowałFuffa pisze:Właśnie się wieprze nauczyły, że człowieki reagują na słodkie piski i przynoszą ogórki i że paśnik jest dużo lepszy do spania niż hamak czy domek
Śląskie prosiaki - Maniek (Łatek) i Getry [*] oraz Lucek
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Śląskie prosiaki - Maniek (Łatek) i Getry (CzarneSpoden
Dobrze, że domagaja się ogórków i papryki, a nie trufli belgijskich i wody evian xD
Nigdy nie mów nigdy Nadejdzie dzień, gdy u stóp położysz im ogóra, a oni cię zakwiczą, bo akurat nie tego chcieli I zaczyna sie wtedy zgaduj-zgadula
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Hehehe dokładnie Jak raz się poddasz świni to już zawsze zostaje się jej służącymkatiusha pisze:Nigdy nie mów nigdy Nadejdzie dzień, gdy u stóp położysz im ogóra, a oni cię zakwiczą, bo akurat nie tego chcieli I zaczyna sie wtedy zgaduj-zgadula
No i chyba zaczyna się robić gorzej- kwiczą jak na świnie przystało, jak zaszuram pojemnikiem karmy
U nas w porządku, z hamaczka już na stałe zrobiła się trampolina muszę to kiedyś nagrać
poza tym ryja w trocinach jak rasowe dziki na Święta chyba dostana matę
U nas w porządku, z hamaczka już na stałe zrobiła się trampolina muszę to kiedyś nagrać
poza tym ryja w trocinach jak rasowe dziki na Święta chyba dostana matę
Fajni chłopcy. Super, że znaleźli kochający domek
- Anula
- Kontakt:
O jakiej macie mówisz?
O łazienkowej pod spód wtedy pewnie pójdzie drewniany żwirek
o, taka:
o, taka:
- Anula
- Kontakt:
Ja takiej używałam prawie rok, tzn oczywiście różnych egzemplarzy. Jest bardzo wygodna bo dziennie wysypywałam bobki i zbierałam tylko zużyty żwirek. Cwaniak mi zaczął kuleć, wet zdiagnozował tą chorobę stópek (która nie pamiętam jak się nazywa ) i kazał zmienić podłoże. Mi się wydawało, że mata daje dobre miękkie podłoże, nie wiem co o tym sądzić. Fakt faktem, że parę dni zmiany na żwirek i 4 warstwy koca na górę plus leki i smarowanie łapki i kuleje mniej. Ale na pewno mata jest super wygodnym rozwiązaniem. Teraz sama zastanawiam się nad dry bedem.
Jakie wesołe grochy na macie U mnie też mata to podstawa. Tymczasy malutkie dostały drybed.