Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy

Post autor: Siula »

Są i one, jajka Tadeuszowe! :jupi: Wszystkie świniaki się tak plączą tam gdzie najwięcej się dzieje :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Poczytałam sobie troszkę wątek i cieszę się, że pomogłam w decyzji TŻowi odnośnie kotka :D aaa i mam 6 świń a nie 5 :P Tasman, Geronimo, Czarny, Wiewiórek, Rami Cavia Dafi i Feliks Hanaville :love: Tymczasów było w którymś momencie aż 6 czyli 12 świń i kot i pomieściliśmy się więc dacie radę na pewno ;) Tylko tak myślę i myślę i czy Ty nie chciałaś brytka? Fakt faktem, że ja chciałam Kartuza a pojawił się mój marmurkowy dachowiec ale to była miłość od pierwszego wejrzenia, wcale nie miało być teraz kota, dopiero jak kupimy mieszkanie chciałam kupić Kartuza ale zobaczyłam Mirmiłka do adopcji i wiedziałam, że to nasz kot i koniec.

Piękna ta Twoja kotka :love: To kiedy ona do was trafi, bo się pogubiłam? Pisałaś, że z miotów na wiosnę bierzecie a te zdjęcia to w takim razie nie wasza kotka? Wasza się dopiero urodzi?
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Tadek jak zwykle :ups: Ale uwielbiam go :love: Mam nadzieję że kiedyś będę go mogła pomiziać na żywo... Ricuś jaki gimnastyczny przy jedzeniu z mostka :lol: I jakie ma firaneczki na zadku :love:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Arya90

Post autor: Arya90 »

Ha ha taaa jajka Tadeusza mają się dobrze- nie martwcie się :D A świniaki biegają za nami krok w krok. Czasem naprawdę trzeba uważać, żeby któregoś nie zdepnąć.

Lilith na początku planowaliśmy Brytyjczyka, ale dopiero na nowym mieszkaniu. Pojechaliśmy na wystawę do Poznania ot tak, pooglądać sobie tylko koty. I tam spotkaliśmy pierwszy raz na żywo ragdolle i się zakochaliśmy. Wpadliśmy po uszy. Zobaczyliśmy koty z tej hodowli i nie mogliśmy odejść od pani. Wychodząc z wystawy Tż zgodził się na kota, ale postawił warunek, że na wiosnę. Natomiast po powrocie zaczął przeglądać strony hodowli, zobaczył, że miot jest teraz, a ogólnie hodowla ma mioty rzadko, bo raz na rok albo 1,5 i stwierdził, że nie chce tyle czekać, więc podjęliśmy decyzję, że bierzemy kotkę teraz. Jedziemy po nią 12 grudnia :)
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Ojej! To już zaraz! :102: Będzie kicia :jupi:
Jakie to jest super, że frędzle za Wami łażą :love: moje to uciekają.... :?
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Asita pisze:Tadek jak zwykle :ups: Ale uwielbiam go :love: Mam nadzieję że kiedyś będę go mogła pomiziać na żywo...
Ciekawe czy Tadek tak samo by się cieszył z tego miziania co Ty :ups:
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Oczywiście, że tak :szczerbaty: :szczerbaty: :szczerbaty: Ja umiem smyrać futerko bardzo delikatnie i świnki to lubią :szczerbaty: Znaczy moje tego akurat nie lubią, ale z pewnością Tadkowi się spodoba.... :roll:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Czy na pewno tylko futerko? :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Nie rozumiem w ogóle a w ogóle co masz na myśli...... :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

To faktycznie kicia już zaraz będzie z Wami :szczerbaty: To cudownie! Piękna jest nieziemsko, więc się wcale nie dziwię, że się zakochaliście :love: Macie już dla niej imię? Czy zostawiacie z rodowodu?
Ja wciąż marzę o Kartuzie i na pewno kiedyś Mirmił dostanie niebieskiego kumpla ;) Ale ja w ogóle uwielbiam duże koty i ostatnio znalazłam kota rasy Savannah który jest hybrydą kota domowego z dzikim (dokładnie z Serwalem), jest ogromny, ponoć największa rasa na świecie. Pewnie bym się pokusiła o takiego "koteczka" gdyby nie to, że kosztują po 20tys. euro :roll:
A taki to tyci kotek :szczerbaty:
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”