Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
katiusha
Re: Balbi i Fiona - nowe fotki , kurka-Balbinka :D
Polecam melisę
Tez tak kukam i wszystkiego się boję, że coś nie tak..żeby czegoś nie przeoczyć...Ważę już tylko raz w tygodniu, bo bym zwariowała... Chyba, że swinka nie zachowuje się jak trzeba
To i codziennie odwiedza wagę i ma przegląd 
-
Assia_B
Też przesyłam Fionce buziaki
Dziewczyny nie stresować Dużej
Zdrówka życzę 
Dziewczyny nie stresować Dużej
-
balbinkowo
No tylko właśnie nigdzie ranki nie widziałam a Fiona ma białe futerko na doopce, więc wszystko widaćAsita pisze:Może jakoś się zadrapnęła? Podgryzła? Sama nie wiem...![]()
Badanie siuśków bym zrobiła dla ciekawości.
Siuśki normalne (przynajmniej w kolorze) bo specjalnie przetrzymała ja na podkładzie aby się zesiurała.
Od tamtej pory żadnych anomalii z żadnej strony, waga wraca do normy, czyli wzrasta
Na razie odpuszczamy sobie wycieczki do Wrocka. Choć i tak miałam jechać, bo w Magnolii jest wystawa Body Worlds, ale to bez świniów już
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
A może ona nasiuśkała i leżała w tych siuśkach za długo i się zabarwiły na pupce na czerwono? Ja jak sprzątam, to czasem pellet pod drybedem ma kolor drewniany a w niektórych miejscach jakby zbordowiały. Nie wiem od czego to zależy. Może jak świnka leży na siuśkach i je grzeje, to one jakiś inny odczyn dostają i się barwią?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
katiusha
Siuśki prosiowe generalnie w większym nagromadzeniu jako kałuża malutka nawet mają tendencję do brązowienia/czerwienienia, bo cuś tam się utlenia.. 
-
balbinkowo
Wiem, czasem jak leży na siuśkach to ma żółto-brązowe futerko (do prania), ale to wyglądało inaczej. Jakby zaschnięta krew (?) zaraz koło odbytu, czy cewki moczowej. Szkoda że fotki nie cyknęłam.
-
Assia_B
Coś się wyjaśniło w sprawie Fionki?
-
Inoue
Re: Balbi i Fiona - nowe fotki str. 97 :D
To dobrze, że już nie ma takich ekscesów u Fionki. Piękne pyszczki. I te stópki...
waga też elegancka