Aaa no tak..to ma sensDUSIA pisze:Te odcienie nadal ma tylko... z drugiej stronyLeila pisze: Czy ja dobrze widzę, że na początku Mambo miał więcej białych odcieni na sobie a teraz już nie?
Mambo [Motycz k/Lublina] rez. dla pani Magdy
Moderator: silje
-
Leila
Re: Mambo [Motycz k/Lublina] wst. rez. dla Leila
-
DUSIA
Re: Mambo [Motycz k/Lublina] znów wolny
I ostał się krówkowy rodzynek
.
Siedzi sobie sam i nieustanie próbuje wprowadzić w czyn plan dostania się do klatki dziewczyn.
. A jak pięknie turkocze obchodząc tą klatkę dookoła
. Prawdziwy maczo! 
Siedzi sobie sam i nieustanie próbuje wprowadzić w czyn plan dostania się do klatki dziewczyn.
-
axxk
a jak twoje dziewczyny reaguja na nawoływania kawalera??
i jak biedakowi siedzi sie w pojedynke? bo moje bialaski cierpią, samotnosć nie jest dla nich
i jak biedakowi siedzi sie w pojedynke? bo moje bialaski cierpią, samotnosć nie jest dla nich
-
DUSIA
Starsze go ignorująaxxk pisze:a jak twoje dziewczyny reaguja na nawoływania kawalera??
Mambo też jest przygaszony (poza wybiegami oczywiście). Mamę i siostry zabrali, brata zabrali, kumpli zero, do dziewczyn nie wpuszczają, co tu robić...
-
axxk
oj marnieja w pojedynkę moje białaski tez sie zmieniły, chociaż się nie tolerują to i tak nawołuja ciągle, kraty piłują itp
-
m-p
Re: Mambo [Motycz k/Lublina] rez. dla pani Magdy
Bardzo, bardzo się cieszę
Mam nadzieję, że niebawem się z Mambo zobaczymy

Mam nadzieję, że niebawem się z Mambo zobaczymy
-
Tysia
A ja właśnie zrobiłam sobie spacerek nocny po świniaka
Mambo się raczej niczym nie przejmuje, w pierwsze 2minuty zdążył pogryźć pręty, pogadać, poskakać i lecieć do jedzenia
tak odważnej świnki się nie spodziewałam
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
U mnie zaraz po przewiezieniu siedział na ręce i jadł ogórka. I miał na świat wywalone 
-
DUSIA
Mój dzielny krówek
. Trzymaj się mały
do odważnych świat należy!