Co byś chciała? Bo bym wzięła teraz tak, żeby starczyło.
Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, hamaki, tunel
Będę zamawiać jakoś niedługo te motylki, bo kilka osób czeka
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Muszę się ograniczać żeby Darek na mnie nie krzyczał, że za dużo w jednym miesiącu, więc będę sobie sukcesywnie coś w czerwieniach co miesiąc domawiać, bo faktycznie na 6 (a właściwie 8, bo z białaskami się chyba tylko oszukuję, że je komuś wydam do adopcji
) świń to trochę tego musi być 
Tak więc na razie będę chciała 3 kapciochy XL i 1 jamkę. Jeśli chodzi o układ materiałów to każdy może być inny, nie musi być cały wierzch w motylki, zrobisz jak uważasz, mi chodzi tylko o to żeby z tymi jamkami co mam współgrało
Tak więc na razie będę chciała 3 kapciochy XL i 1 jamkę. Jeśli chodzi o układ materiałów to każdy może być inny, nie musi być cały wierzch w motylki, zrobisz jak uważasz, mi chodzi tylko o to żeby z tymi jamkami co mam współgrało
-
majam
Jak można to chciałabym kapciocha XL, wierzch - świnka peppa niebieski a od środka jakiś inny gładki polar,nie za bardzo wiem który pasuje to się zdaję na Ciebie 
- pastuszek
- Kontakt:
Poszło pwmajam pisze:Jak można to chciałabym kapciocha XL, wierzch - świnka peppa niebieski a od środka jakiś inny gładki polar,nie za bardzo wiem który pasuje to się zdaję na Ciebie
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
pastuszku czy jest jakis polarek zielony w wzorki, szukam w temacie ale duzo obrazkow sie nie laduje 
od razu mowie ze na pewno wezme dwie norki wlasnie w jakis zielony polar, ale musze czekac na wyplate bo narazie ciezko
od razu mowie ze na pewno wezme dwie norki wlasnie w jakis zielony polar, ale musze czekac na wyplate bo narazie ciezko
- pastuszek
- Kontakt:
-
Werusiek
A bedzie bawełna w świąteczne wzory? 
-
gocha
Witam, chciałabym zamówić kapciocha kolor arbuzowy w czarne kropki(7) ze środkiem zielonym 34 lub 35( który będzie lepiej pasował), jamkę zieleń 35 ze środkiem łososiowym 4 oraz dodatkowe poduszki do kapciocha i jamki w takich samych kolorach jak środki.
- pastuszek
- Kontakt:
gocha pisze:Witam, chciałabym zamówić kapciocha kolor arbuzowy w czarne kropki(7) ze środkiem zielonym 34 lub 35( który będzie lepiej pasował), jamkę zieleń 35 ze środkiem łososiowym 4 oraz dodatkowe poduszki do kapciocha i jamki w takich samych kolorach jak środki.
Odezwę się w najbliższych dniach na pw, żeby ustalić szczegóły
Edit: wysłana wiadomość
Będę się za takową rozglądać w listopadzieWerusiek pisze:A bedzie bawełna w świąteczne wzory?
-
Werusiek
W takim razie odezwę się w listopadziepastuszek pisze:Będę się za takową rozglądać w listopadzieWerusiek pisze:A bedzie bawełna w świąteczne wzory?