Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Bunia, Majka i Blanka - Koparka po liftingu
ja wiem... no nie padną od masła ale nie ma chyba sensu im dawać, nie słyszałam o takim sposobie. ja antybiotyk daję sam a inne z herbikerem mieszam. można by też z gerberkiem itp pomieszać.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Biedny Pan Koparka, nie dość, że cięli i szyli to jeszcze od Kopaczy przezywają 
-
Assia_B
Ale małe biedactwo... Mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze i za chwilę znów będzie radośnie biegac w pełni sił i zdrowia 
- joanna ch
- Kontakt:
Koparzysław stoi przy świniach w chorobówce, świnie zaglądają doń oczywiście, szczególnie Blanuszka moje złoto najciekawskiejsze 
On się nazywa tak naprawdę Evan Kopacz tak więc po prostu używa oficjalnego imienia w sytuacjach oficjalnych
On się nazywa tak naprawdę Evan Kopacz tak więc po prostu używa oficjalnego imienia w sytuacjach oficjalnych
-
Harvejowa
-
Marzena
Dużo zdrówka dla Pana Koparki, który jest śliczny i dla reszty rodzinki. Koparko jesteś the best! 
- joanna ch
- Kontakt:
Dziękujemy 
Właśnie dawałam antybiotyk (wykręcał się dziad, cud że udało mi się strzyknąć do dzioba tą mini daweczką) i zakraplałam - (ale mu się to nie spodobało, może te krople go szczypią w gałkę...) Teraz ma trochę za bardzo naciągniętą tą powiekę - widać trochę jej wnętrze, mam nadzieję że szybko mu się skóra rozciągnie.
Właśnie dawałam antybiotyk (wykręcał się dziad, cud że udało mi się strzyknąć do dzioba tą mini daweczką) i zakraplałam - (ale mu się to nie spodobało, może te krople go szczypią w gałkę...) Teraz ma trochę za bardzo naciągniętą tą powiekę - widać trochę jej wnętrze, mam nadzieję że szybko mu się skóra rozciągnie.
-
sempreverde
U mnie musiałam podawać antybiotyk myszoskoczkom, a jednemu zakraplać oko... Koparka przynajmniej nie chce zjeść Cię żywcem przy tych zabiegach 
- joanna ch
- Kontakt:
On bardzo chce ale jeszcze się powstrzymuje ostatkiem przyzwoitości. Za każdym razem czekam na dziab ale na razie tylko lekko mnie smyra ząbkami. Grzeczniuszek mój...