Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Bunia, Majka i Blanka - chomicze czystki
Aha!!! To nie taka dla nurków tylko taka wkładana 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
katiusha
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Dziękujemy 
Nooo my w mieszkaniu poprzednim rok temu nie mieliśmy natomiast wody pitnej w kranie, tylko trzeba było z dołu baniakami nosić
A w jeszcze poprzednim 2 lata temu junkers był raz na granicy spalenia się - rozgrzał się on i kaloryfery do bolesnej gorącości.
Nooo my w mieszkaniu poprzednim rok temu nie mieliśmy natomiast wody pitnej w kranie, tylko trzeba było z dołu baniakami nosić
A w jeszcze poprzednim 2 lata temu junkers był raz na granicy spalenia się - rozgrzał się on i kaloryfery do bolesnej gorącości.
- joanna ch
- Kontakt:
chlip chlip, złożyłam złe zamówienie w zooplusie... miało być na styk 100 złotych około i darmowa przesyłka i darmowy kocyk... A wykrzaczyło mi jeden produkt i du... blada
Nie będzie ani tego ani tego
Pisałam maila ale pewnie zdążą wysłać nim odpiszą...
złożyłam też zamówienie w animaliach w ramach szybkiego pozbywania się pińjendzy i ponieważ świny zeżarły nagle całą suchą karmę.
Dziś dowiedziałam się że uniwerek mnie i innych robi w tzw. ciula i odmawia stypendiów pod durnymi pozorami. Moje artykuły i konferencje poszły nas marne...
złożyłam też zamówienie w animaliach w ramach szybkiego pozbywania się pińjendzy i ponieważ świny zeżarły nagle całą suchą karmę.
Dziś dowiedziałam się że uniwerek mnie i innych robi w tzw. ciula i odmawia stypendiów pod durnymi pozorami. Moje artykuły i konferencje poszły nas marne...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Kurde, ale jak to??? Słyszałam, że prywaciarze potrafią robić w ciula, ale wierzzyłam, że uniwerki są w porzo......choć mało płacą....
I co to się stało, że świnie "nagle" zjadły wszystko?
A może zooplus zareaguje, oni tam chyba tak szybko nie realizują zamówień
I co to się stało, że świnie "nagle" zjadły wszystko?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
-
katiusha
Stos porażek..Może w zooplusie uwzględnią? Z uniwerkiem to pewnie po ptakach..Widzę, że mimo upływu lat strategia się nie zmienia 
-
ANYA
JO ale co teraz? nie dokonczysz uniwerku? JAk moga tak w ciula robic ludzi? 
- joanna ch
- Kontakt:
nie no dokończę, tyle że żyjąc z oszczędności :/ teżet tak samo...
W tamtym roku prawie nie było pracy na uczelni dla doktorantów - my i większość się nie załapała na nic - a parę dni temu wprowadzili nowe zasady, że żeby dostać stypendium za osiągnięcia naukowe trzeba jednocześnie dodatkowo było prowadzić zajęcia W TAMTYM ROKU. To jakiś szatański plan, ktokolwiek to wymyślił. Wygląda na to że dosłownie kilka osób się załapie. Za prowadzenie zajęć w tym roku dostanę połowę mniej kasiorki niż ludzie w tamtym roku dostawali i to gdzieś w maju dopiero. Ogólnie marnie to widzę...
W tamtym roku prawie nie było pracy na uczelni dla doktorantów - my i większość się nie załapała na nic - a parę dni temu wprowadzili nowe zasady, że żeby dostać stypendium za osiągnięcia naukowe trzeba jednocześnie dodatkowo było prowadzić zajęcia W TAMTYM ROKU. To jakiś szatański plan, ktokolwiek to wymyślił. Wygląda na to że dosłownie kilka osób się załapie. Za prowadzenie zajęć w tym roku dostanę połowę mniej kasiorki niż ludzie w tamtym roku dostawali i to gdzieś w maju dopiero. Ogólnie marnie to widzę...
-
ANYA
NO ale po ukonczeniu bedziesz miala Dr przed nazwiskiem
aczkolwiek niesprawiedliwe strasznie
- joanna ch
- Kontakt:
A bo tak jakoś zeżarłyAsita pisze: I co to się stało, że świnie "nagle" zjadły wszystko?
No niestety, zooplus jednak nic nie poradził, mail wysłany od razu nic nie dał bo odpowiedzieli na niego już po wysłaniu przesyłki
ANYA - oby oby, na razie jestem bliżej początku niż końca z pisaniem pracy
Ciekawe ile doktorantów się wkurzy i rzuci studia w tym roku. Bo niektórzy są w takiej sytuacji - mają bezwzględny przymus prowadzenia zajęć w tym roku - ze szkodą dla swojej normalnej pracy pozauczelnianej (i możliwe że niektórych wywalą z pracy) - ja np tracę 2 dni innego zarobku z tej okazji - 60 godzin uczymy za darmo a za 60 nam zapłacą gdzieś w lato. Jednocześnie zdecydowana większość dzięki tym machinacjom nie dostanie stypendium za wyniki - z którego my np się utrzymywaliśmy w poprzednich latach. Czyli podsumowując, - rezygnuj z pracy zarobkowej/bądź wywalony z pracy za zwalnianie się, prowadź zajęcia, i żyj z oszczędności do lata