Re:Psotka za TM ;( /Chomiś i Brunia

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Arya90

Re: Abba i April - (Abba chora?)

Post autor: Arya90 »

Śliczne noski :love:
Asita zawsze znajdzie ekstra rozwiązanie :rotfl:
infrared

Post autor: infrared »

Ojej, moje ulubione panienki :love:

No nie da się ukryć, arystokracja, chyba ja jedyna jestem taka niewydarzona, że rzucam moim żarcie gdzie popadnie, bo i tak mi wszystko powyciągają z miski w każdy kąt :lol:

Co do transportu, ja wrzucam do środka termofor przy chłodach i zawijam w koc, żeby nie wiało.
AnitaEwelina

Post autor: AnitaEwelina »

Tak sobie myślę, że miałam dużo szczęścia, jak pani wet mogła wjechać do nas do domu i nie musiałam kombinować właśnie z podróżą w transporterze.
Asita pisze:AnitaEwelina, nawal siana w miejsca, gdzie bobczą, bo wtedy bobki się kamuflują w sianie i wygląda, jakby ich nie było :laugh:
No... jak ja nie zdążę posprzątać to zrzucam z maty pod spód :redface: a potem mam mega wybieranie i angażuję w to dzieci.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Dzieci za kopciuszków robią i ziarenka przebierają :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
AnitaEwelina

Asita pisze:Dzieci za kopciuszków robią i ziarenka przebierają :laugh:
To jak nauka bajeczki przez praktykę :laugh:
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: To jest wyzysk nieletnich hihihi!
AnitaEwelina

Chmurek a jak poradziłaś sobie z transportem do weterynarza? I tak w ogóle co u Twoich dziewczyn w związku z tą podróżą?
Beza znowu ma woskowinkę i będę musiała się za to zabrać, jak tylko lada dzień przyjdzie żel do czyszczenia uszu, który poleciła pani wet.
Norka też by mi się przydała albo taki tunel... Muszę się rozejrzeć albo zamówić tu na forum bo jakoś hamak słabo się sprawdza, bo dziewczyny mają za duże tyłki do niego :?
Chmurek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Chmurek »

Poradzilam bez problemu bo wizyta w u weterynarza przypadla jak na dworze było 15 stopni więc było cieplutko ;) . U weta byłam w zeszły piątek udało sie Abbie pobrać krew. Prosiek okaz zdrowia po wynikach. Tak Więc doktor skończyły się pomysły co może się dziać. Czekam na historię choroby którą mam dostać na maila i będę kierować się do doktora Piaseckiego.

Na szczęście prosiek nie traci apetytu i wszytkow chętnie wcina tylko mało ruchliwy jest.

Zastanawialam sie czy nie ma niedoboru witaminy C ponieważ wyczytałam że problemy z chodzeniem na łapkach mogą się wówczas pojawić. Z drugiej strony Aprila jeb to samo co Abba a nic jej nie jest. W każdym razie profilaktycznie kupiłam Cebion i daje swinakowi.

Z miłych wieści moje prośki dostały 2 kapciochy - nieśmiało się do nich przekonują odkrywaja że można leżeć na kapciochu pod kapiochem , ale nie koniecznie w nim. :D

Jak będę miała chwilę to wrzucę fotki.

P.S.przepraszam że tak nieskładanie wszystko napisane ale piszę w pośpiechu
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
AnitaEwelina

Fajnie, że pogoda dopisała. Teraz będzie już coraz zimniej. Najlepiej by było gdyby prośki powstrzymały się od wszelkiego chorowania aż do końca wiosny... :roll:
A przed nami czyszczenie uszu... samodzielne...
:?
Pozdrawiamy
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Jak tam świniak? Witamina C pomaga? A może co innego znaleźliście na rozruszanie wieprzka? Daj znać :)
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”