czekoladowy chomik... robisz mi smaka i to bardzo, szkoda że limit miejsca u mnie w Clatcatrazie już wyczerpany...
Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
rexy są fajne
czekoladowy chomik... robisz mi smaka i to bardzo, szkoda że limit miejsca u mnie w Clatcatrazie już wyczerpany...
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
W każdym przypadku najważniejsze jest podejście: nic na siłę. Jeśli Oreo lub Nymeria nie będą chciały mieć dzieci, pozostaną bezdzietne a ja będę miała wspaniałe miziaki, jednak jeśli młode się urodzą i odchowają zdrowo, super.
Oj tam, wywal kanapę i bedzie
Oj tam, wywal kanapę i bedzie
- joanna ch
- Kontakt:
Człowijeku... widziałaś jak ja się ostatnio wybierałam do weterynarza ze wszystkimi?

I w takiej ekipie muszę 2 razy w roku się przejechać do rodziców. I potem jeszcze ich gdzieś rozlokować na tydzień-dwa. Piąty transporter chomiczy już mi nie wejdzie do pudła ikejowskiego
Muszę patrzeć realistycznie niestety... I tak już trzeci i czwarty chomik i trzecia świnia trafiła do mnie za plecami Teżeta... 

I w takiej ekipie muszę 2 razy w roku się przejechać do rodziców. I potem jeszcze ich gdzieś rozlokować na tydzień-dwa. Piąty transporter chomiczy już mi nie wejdzie do pudła ikejowskiego
-
Harvejowa
Hahaha jak to mówią "kochanego ciałka nigdy za dużo" a skoro ani prosiaki, ani chomiki nie mogą zbyt wiele ważyć to trzeba troszkę nadrobić ilością 
- etycja
- Kontakt:
- joanna ch
- Kontakt:
hłe hłe 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A wtedy zmieści się 6 transporterów!etycja pisze:Tak oglądam i oglądam i masz rację, musisz kupić większe pudło
- etycja
- Kontakt:
Ooo, widzę, że przez te całe g burze na e chomiku, nie wrzuciłam tu fotek chomiczków. A jutro dołączy do nas Maiky. Bez bicia przyznam, że nie mam dla niego przygotowanej klatki. Wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że dziś wyrusza w drogę.
Fotki Nymerii i Grzesia częściowo mojego autorstwa, częściowo Bodil Petersen

Fotki Nymerii i Grzesia częściowo mojego autorstwa, częściowo Bodil Petersen