Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Assia_B
Re: Bunia, Majka i Blanka - Blanka i ogór
Blanca z pewnością by się ucieszyła z możliwości biegania po większej powierzchni 
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Bunia, Majka i Blanka - Blanka i ogór
No tak, ale na dłuższą metę musi zostać tak jak jest, ze względu na kable i psa.
TA DAAA!
Wszystkie świnie zwabione cykorią były poza kuwetami z pół godziny!!! Bunię wyjęłam sama, na Blankę zacmokałam i wyskoczyła, a Majka poszła już za tłumem i po paru minutach męczenia się wewnętrznego wyskoczyła! Mają wygodę - koc rozłożony, tunelik, żarło, pudło do łatwiejszego wskakiwania... Co jakiś czas stawały łapkami przy kuwecie i zastanawiały się czy wskakiwać z powrotem czy nie, ale jednak nie. Nawet był lekki popkorning Majki i Blanki
Pierwszy raz widziałam... 
TA DAAA!
Wszystkie świnie zwabione cykorią były poza kuwetami z pół godziny!!! Bunię wyjęłam sama, na Blankę zacmokałam i wyskoczyła, a Majka poszła już za tłumem i po paru minutach męczenia się wewnętrznego wyskoczyła! Mają wygodę - koc rozłożony, tunelik, żarło, pudło do łatwiejszego wskakiwania... Co jakiś czas stawały łapkami przy kuwecie i zastanawiały się czy wskakiwać z powrotem czy nie, ale jednak nie. Nawet był lekki popkorning Majki i Blanki
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Bunia, Majka i Blanka - świńskie męstwo
Męstwo się chwali! 
-
katiusha
- joanna ch
- Kontakt:
Wolność zupełna - wszyscy wskakują i wyskakują z kuwet dość swobodnie. Blanka podłazi do mnie jak tylko wejdę i próbuje wymusić żarło
Staje na mnie łapkami i podżera mi spodnie
Jestem nieprzyzwyczajona do aż takiej świńskiej odwagi
Co z tymi świniami... przez pół roku nie wyłaziły same ale teraz jak zaskoczyło coś w tych łebkach to cały czas
Co z tymi świniami... przez pół roku nie wyłaziły same ale teraz jak zaskoczyło coś w tych łebkach to cały czas
-
Assia_B
Jak jestem w domu to chłopcy są cały czas otwarci i też wyskakują i wskakują
Po żarełko czasem nawet do kuchni podrepczą
Tak fajnie się na to patrzy! Pewnie odkryjesz jeszcze jakieś nowe zachowania 
- joanna ch
- Kontakt:
Ratunku... naczytałam się dziś mnóstwo tekstów po angielsku do doktoratu, mózg mi wypłynął, cała dotychczasowa koncepcja pracy padła i nie wiadomo co robić. Jeszcze świnie drą się bezczelnie...
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Spac iść. Jutro okaże się, co naprawdę przeczytałaś 
-
katiusha
-
Assia_B
Może jednak nie jest tak źle jak Ci się wydaje. Czasem faktycznie trzeba zrobić przerwe i wrócić do tego później.