Kala i Pchełka ♥ Mirabelka [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
katiusha

Re: Kala, Ktoś i Mirabelka ♥ filmik

Post autor: katiusha »

Zero empatii...Nienormalni... :evil:
maleńka

Re: Kala, Ktoś i Mirabelka ♥ filmik

Post autor: maleńka »

Rano założyłam temat na forum, napisałam na fb, już dzwoniła do mnie jedna Pani z Wrocławia, druga osoba też się odezwała na forum i chce dwójkę więc mam nadzieję że się nam uda znaleźć dla nich lepszy dom. :fingerscrossed:
maleńka

Re: Kala, Ktoś i Mirabelka ♥ duuuużo zdjęć :)

Nikt się nami nie interesuje, ale mamy duuużo zdjęć...

Wybiegowe :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tak mamy w klatce :

Obrazek
Obrazek

Ktoś uwielbia leżeć przy kuwecie, nie wiem czemu, może pilnuje misek ? Nie rusza się stamtąd, dziewczyny muszą przez niego przechodzić...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A jak podchodzę do klatki to staje na łapkach i krzyczy na mnie żeby go miziać :love:

Obrazek
Obrazek

Za to dziewczyny wolą odpoczywać razem, o dziwo często śpią razem przytulone :)

Obrazek

No i reszta ;)

Obrazek
Obrazek

Duża mówi że czas obciąć pazurki ale nie wiem o co jej chodzi...
Obrazek
katiusha

Ja się interesuję. Świnki maja to do siebie, że wybieraja zaskakujące miejsca na wyleż, tak jak Twój agutowy "precelek" :lol:
No faktycznie "kamyczki" matowe wyglądają baaardzo..identycznie :lol: :peace: Mają pipki gdzie hasać! Pięknoty! :buzki:
maleńka

No niby mają, ale już kombinuję nad pięterkiem :szczerbaty:
katiusha

Pięterko jest przydatne :ok: Ten tunelik tez jest kozacki. To z takiego ogrodzenia wiklinowego wycinany?
maleńka

Są też plany na domek na ten bok gdzie teraz są norki, więc nie wiem co będzie z pięterkiem. Ten tunel to taki z gałązek, Usia przywiozła go razem ze świnkami :) Z tego co pamiętam, kiedyś ktoś z forum robił takie mostki, ale nie umiem sobie przypomnieć kto :redface:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Mnie też podoba się ta mata :-) Muszę wymienić chłopcom, bo stare już sprane i nie za dobrze pachną... Świnki oczywiście słodkie :love:
maleńka

A my zbieramy na dry bed :love: Co prawda narazie ten najmniejszy rozmiar na próbę, a potem będziemy myśleć...

Waga z soboty :

Kala 840
Ktoś 817
Mirabelka 841
Chmurek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Chmurek »

Dry bed świetna sprawa - ale trzeba kupić dobry. Ja mam jeden z http://www.sklep.swinkamorska.com.pl - i jestem mega zadowolona - wszystko pięknie się wymiata. Drugi z hipcia (brązowy w czarne łapki) i już nie jest taki fajny - ciężej się go sprząta i siano bardzo wchodzi we włos - ogólnie jest gorszej jakości.

Masz genialny wiklinowy tunel dla prośków :)
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”