A jak nie będą chciały - choć powinny - to zawsze jeszcze jest końska sieczka. Tę wpierniczają wszyscy równo, nie wiem, czego Anglicy do niej dosypują...
Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Bunia, Majka i Blanka - Z kronik Clatcatrazu
No to lucerna niezbędna! Widać niektórzy maja napady wilczego głodu... Zaraz zaczną Ci chodzic do lodówki po nocach.
A jak nie będą chciały - choć powinny - to zawsze jeszcze jest końska sieczka. Tę wpierniczają wszyscy równo, nie wiem, czego Anglicy do niej dosypują...
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Mam wrażenie że szybciutko je odpasę, kupiłam teraz w hipciu VL Snack Nature Fibres uzupełniającą - powinny się zażerać bo lubią to bardzo
Dziś rano wyjeżdżałam z domu - o 6 rano jeszcze im czyściłam kuwety... Jak wyjeżdżałam Blanka leżąc na drybedzie na pięterku kierowała w moją stronę sterczące stopiszcza...
A Bunia z Majką uwaliły się na boczkach na świeżuśkich trocinach na parterze. Koparka wyszedł konsumować brokuła, reszta chomików spała, podobnie Teżet, tylko Bonkers smutno patrzył... Ona wie jak ktoś wyjeżdża, poznaje po ogólnej krzątaninie i noszeniu toreb i się dołuje potem albo próbuje pojechać razem... 
Dziś rano wyjeżdżałam z domu - o 6 rano jeszcze im czyściłam kuwety... Jak wyjeżdżałam Blanka leżąc na drybedzie na pięterku kierowała w moją stronę sterczące stopiszcza...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No tak...psiaki przeżywają rozłąki.
Blanka na wszystko wywalone, jak zwykle
Blanka na wszystko wywalone, jak zwykle
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Tak mały OT: Właśnie nakryłam krolinkę na podkradaniu jedzenia z kuchni.porcella pisze:No to lucerna niezbędna! Widać niektórzy maja napady wilczego głodu... Zaraz zaczną Ci chodzic do lodówki po nocach.
-Może śniły o woreczku szeleszczącym
- joanna ch
- Kontakt:
etycja właśnie nie, to po przytomnemu było - Bunia nie spała tylko leżała i nagle zaczęła się drzeć ni stąd ni zowąd. Nawet oglądałam ją z każdej strony czy to może z bólu tak się drze ale nie...
Kiedy ja w końcu kupię ten aparat nowy...
Świniactwo i chomictwo żyje, wczoraj była wzmożona konsumpcja różnych różności warzywnych nakupionych. Natka marchewki bardzo smaczna jest wg świń a wg chomików jajko gotowane.
Bunia wczoraj przekroczyła kilogram, reszta idzie łeb w łeb - mają obie po 985
Wczoraj świnie wydarły ryjki jak zadzwonił dzwonek do drzwi... w filmie
Ostatnio siedzą wszystkie na kupie w jednej kuwecie i działają sobie na nerwy - tzn Blanka rozstawia resztę po kątach. Buni dni szefowania odeszły w niepamięć... Blanka zrobi rundkę na piętro i z powrotem i znów wraca do dręczenia koleżanek swoją obecnością
Choć bywa i tak że każda siedzi w swojej kuwecie i nikt nikogo nie widzi, śmiesznie to wygląda 
Kiedy ja w końcu kupię ten aparat nowy...
Świniactwo i chomictwo żyje, wczoraj była wzmożona konsumpcja różnych różności warzywnych nakupionych. Natka marchewki bardzo smaczna jest wg świń a wg chomików jajko gotowane.
Bunia wczoraj przekroczyła kilogram, reszta idzie łeb w łeb - mają obie po 985
Wczoraj świnie wydarły ryjki jak zadzwonił dzwonek do drzwi... w filmie
Ostatnio siedzą wszystkie na kupie w jednej kuwecie i działają sobie na nerwy - tzn Blanka rozstawia resztę po kątach. Buni dni szefowania odeszły w niepamięć... Blanka zrobi rundkę na piętro i z powrotem i znów wraca do dręczenia koleżanek swoją obecnością
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Blanka rozkazuje: a teraz każda idzie do osobnej celi
Kiedy Ty sobie sprawisz ten aparat?
Kiedy Ty sobie sprawisz ten aparat?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
- joanna ch
- Kontakt:
Właśnie nie wiem... drogie są... nie wiem gdzie kupić najtaniej i nie znam się na tych parametrach
Ależ one się rozbestwiły... drą się tak że ja nie mogę... Dziś jeszcze nie zdążyły przeżuć pomidora jak zobaczyły że coś kroję w kuchni (Bunia czuwa) i KŁIIIIIIIII!!!!!!
Ależ one się rozbestwiły... drą się tak że ja nie mogę... Dziś jeszcze nie zdążyły przeżuć pomidora jak zobaczyły że coś kroję w kuchni (Bunia czuwa) i KŁIIIIIIIII!!!!!!
-
Beatrycze
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
U mnie się nie darła , bo kuchnia daleko. Ale ona bezczelna jednak jest. Przyszła ostatnia i tak się rządzi. Nieładnie 
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- joanna ch
- Kontakt:
Do darcia ona akurat jest druga w kolejce, Bunia przoduje
Blanka lubi rządzić ale lubi też towarzystwo innych świnek (logiczne, jak jest sama to nie ma przecież kim rządzić
) Aktualnie kręci się koło Buni, a senna Bunia spogląda na nią nieżyczliwie...
Chyba już sobie mniej więcej ustaliły co miały ustalić bo cisza zupełna panuje, żadnych wrzasków mordowanych, turkotania, biegania nie słychać. Nuda.
Blanka lubi rządzić ale lubi też towarzystwo innych świnek (logiczne, jak jest sama to nie ma przecież kim rządzić
Chyba już sobie mniej więcej ustaliły co miały ustalić bo cisza zupełna panuje, żadnych wrzasków mordowanych, turkotania, biegania nie słychać. Nuda.
-
katiusha