Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
elka_w

Re: Gucio & Stefan

Post autor: elka_w »

Choć powiem ci, że jestem w szoku jak mam pół roku Frania ani razu mu nie obiecałam pazurków on ma cały czas krótkie piękne na zdjęciach widać ja nie wiem czy to normalne :think: , bo Pinkiemu to co jakiś czas muszę
Marta_K

Post autor: Marta_K »

pastuszek pisze:Szczają na wyro a jak, ale ja się wycwaniłam i podkład im pod tyłki wkładam ;)
Moi przechytrzają podkłady i ręczniki pod tyłkiem i jak już się zleją, to na ogół okazuje się, że cała świnka oprócz kupra była na owej podkładce więc wyro tak czy siak co jakiś czas obrywa :laugh:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Dziwne :think: Wolno by mu tak rosły?

Marta u mnie cwany Guć potrafi się w norce okręcić , tyłek wystawić i siknąć - po co sobie brudzić :lol: Z legowisk też wyłazi - taki czyścioszek z niego 8-) Ale ostatnio na kolanach już nie sygnalizuje i szcza bez skrępowania.

A dzisiaj jeszcze diabeł w niego wstąpił, Stefan już sterroryzowany, nie wiem co w tą świnie wstąpiło namolne to na maxa. Chcice ma chłop czy co :think:
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

pastuszek pisze:Chcice ma chłop czy co :think:
no oni niby non stop mają ;) :laugh:
Ja się wycwaniłam bardziej i świń na łóżko nie daję, a jak biorę na kolana, to tylko na kocu 8-) Bo siurają co niemiara. Jeszcze gdyby to mały szczoszek był.. ale nie.. jakby trzymały cały dzień na tę okazję :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

No Gutek wczoraj napalony był na maxa, Stefan nie wiedział już gdzie ma się schować przed kolegą. Guć uspokoił się dopiero w norce Oxi :szczerbaty: Musiało mu tam być bardzo, bardzo dobrze ;) , bo po powrocie do klatki zostawił Stefana w spokoju.
Ogólnie polecam norki od Oxi, na te chłodne dni idealna ta wełenka :) Chyba spróbuje jakąś wydziergać Stefanowi, choć ja to tylko prosty szalik umiem zrobić na drutach :?
Asia909

Post autor: Asia909 »

Pastuszku a mozesz nagrac filmik z chlopakami? :) Bede wdzieczna bo chcialam bym ich zobaczyc ,,na zywo" :P
Marta_K

Post autor: Marta_K »

U mnie czasem Stefanowi tak odwala i Lucka maltretuje... Ten wtedy biega po klatce i łita w niebogłosy a Stefek za nim :rotfl:
Asia909

Post autor: Asia909 »

Heh ja mialam tylko jednego chlopa wiec nie ganial za nikim, czasami wyrzywal sue ma moim szlafroku lub rece :lol:
Co jak co ale prosze o filmik :love:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Musze kupić pojemniejszą kartę pamięci i Wam kiedyś film przyrodniczy zaprezentuje :lol:

A świnie się pytają cytuje "a na martwo nie wystarczy?" :lol:
Ann

Post autor: Ann »

Świnkom to najlepiej takie ukryte kamery przy klatce pomontować, bo jak wiedzą, że są nagrywane to udają grzeczne świnki i robią minę w stylu "co chcesz? ja tylko sobie jem/piję/leżę/robię bobki" :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”