Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]
Moderator: pastuszek
Re: Gucio & Stefan
Choć powiem ci, że jestem w szoku jak mam pół roku Frania ani razu mu nie obiecałam pazurków on ma cały czas krótkie piękne na zdjęciach widać ja nie wiem czy to normalne
, bo Pinkiemu to co jakiś czas muszę

Moi przechytrzają podkłady i ręczniki pod tyłkiem i jak już się zleją, to na ogół okazuje się, że cała świnka oprócz kupra była na owej podkładce więc wyro tak czy siak co jakiś czas obrywapastuszek pisze:Szczają na wyro a jak, ale ja się wycwaniłam i podkład im pod tyłki wkładam![]()

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Dziwne
Wolno by mu tak rosły?
Marta u mnie cwany Guć potrafi się w norce okręcić , tyłek wystawić i siknąć - po co sobie brudzić
Z legowisk też wyłazi - taki czyścioszek z niego
Ale ostatnio na kolanach już nie sygnalizuje i szcza bez skrępowania.
A dzisiaj jeszcze diabeł w niego wstąpił, Stefan już sterroryzowany, nie wiem co w tą świnie wstąpiło namolne to na maxa. Chcice ma chłop czy co

Marta u mnie cwany Guć potrafi się w norce okręcić , tyłek wystawić i siknąć - po co sobie brudzić

A dzisiaj jeszcze diabeł w niego wstąpił, Stefan już sterroryzowany, nie wiem co w tą świnie wstąpiło namolne to na maxa. Chcice ma chłop czy co

- dortezka
- Kontakt:
no oni niby non stop mająpastuszek pisze:Chcice ma chłop czy co

Ja się wycwaniłam bardziej i świń na łóżko nie daję, a jak biorę na kolana, to tylko na kocu

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- pastuszek
- Kontakt:
No Gutek wczoraj napalony był na maxa, Stefan nie wiedział już gdzie ma się schować przed kolegą. Guć uspokoił się dopiero w norce Oxi
Musiało mu tam być bardzo, bardzo dobrze
, bo po powrocie do klatki zostawił Stefana w spokoju.
Ogólnie polecam norki od Oxi, na te chłodne dni idealna ta wełenka
Chyba spróbuje jakąś wydziergać Stefanowi, choć ja to tylko prosty szalik umiem zrobić na drutach 

Ogólnie polecam norki od Oxi, na te chłodne dni idealna ta wełenka

Pastuszku a mozesz nagrac filmik z chlopakami?
Bede wdzieczna bo chcialam bym ich zobaczyc ,,na zywo" 

U mnie czasem Stefanowi tak odwala i Lucka maltretuje... Ten wtedy biega po klatce i łita w niebogłosy a Stefek za nim 

Heh ja mialam tylko jednego chlopa wiec nie ganial za nikim, czasami wyrzywal sue ma moim szlafroku lub rece 
Co jak co ale prosze o filmik

Co jak co ale prosze o filmik

- pastuszek
- Kontakt:
Musze kupić pojemniejszą kartę pamięci i Wam kiedyś film przyrodniczy zaprezentuje 
A świnie się pytają cytuje "a na martwo nie wystarczy?"

A świnie się pytają cytuje "a na martwo nie wystarczy?"

Świnkom to najlepiej takie ukryte kamery przy klatce pomontować, bo jak wiedzą, że są nagrywane to udają grzeczne świnki i robią minę w stylu "co chcesz? ja tylko sobie jem/piję/leżę/robię bobki"