My mamy ten plus że nasz nowy jest niezwykle tani.. najwięcej zapłaciliśmy ok 70.. z strongholdem 3xzeskrobinami i probiotykiem..
Może poszukaj kogoś innego? :/
Kala i Pchełka ♥ Mirabelka [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sanedie
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: Kala ♥ i znowu problemy...
Ale jak on jest to czasem zdarza mi się nawet nic nie płacić. Kala mi do tej pory nie chorowała, miała tylko raz rankę na brodzie ( właściwie to ja nie wiem co ona tam wtedy zrobiła, młoda i głupia była
) ale z Ines jeździłam bardzo często, bo ona miała problemy z przełykaniem. Moja teściowa miała hodowlę kotów, potem yorków, teraz mamy devon rexa i leczenie jest kosztowne, a on zawsze był na telefon, często w środku nocy przyjeżdżał w piżamie
obniżał ceny za leki itd... Teraz jest rzadko w lecznicy bo w okresie letnim jest "w terenie" , konie, krowy i te sprawy. Chyba przedzwonię tam rano i spytam czy jutro będzie...
A gdzie chodzicie teraz do weta ?

A gdzie chodzicie teraz do weta ?
- sanedie
- Kontakt:
U nas jest Reptillio nie wiem czy u Ciebie będzie wątpię, kiedyś był to Marwet ale zmienił się właściciel.. My tak mamy z psim.. ile razy siedzieliśmy w nocy pod kroplówką bo dostała wstrząsu...

Mieszkam niedaleko, więc zawsze do Katowic mogę zajechać. To któryś lekarz z forum ?
- sanedie
- Kontakt:
Nie, nie ma go tutaj, miałam wstawić opinię i zapomniałam. Szymon Najdora, on często udziela się też u Królików.. Na fejsie jest i profil lecznicy więc może napisz? I on też ma profil ale Ja tam na prywatny nie piszę bo znów mi przypomni że zapomniałam wypisu
Jest świetny angażuje się... jak przekładałam wizytę czy coś to pytał się jak prosiak, nawet głupi zapach był ważny..

Ten nasz to jest wujek mojej koleżanki z podstawówki. Jak byłam mała to pozwalał mi patrzeć jak leczył zwierzaki jak ktoś przyszedł. Od dziecka chciałam być weterynarzem, a on do dziś utwierdza mnie w przekonaniu, że to jest świetny pomysł. Jest moją największą inspiracją
Chociaż jak ktoś by go zobaczył w nocy, w piżamie, bluzie z dresu i kaloszach to pewnie by tak nie pomyślał 

- sanedie
- Kontakt:
Może ma różne wcielenia? Za dnia... w nocy jakoś to tak szło
Jakbyś chciała coś więcej się dowiedzieć o tym wecie to PW 

sanedie, jakby się okazało że ten wet, którego dziś znalazłam jednak nie będzie taki super, to będę pisać w sprawie tego twojego
No właśnie - dzwoniłam dziś do lecznicy czy będzie dziś mój lekarz i dowiedziałam się, że nie, ale innych specjalistów od świnek nie mają. Zadzwoniłam do drugiej lecznicy - kazali mi przyjechać. Zajmowały się nami aż dwie panie, bo Kala nie dała się nawet obmacać
No ale w końcu udało się ją obejrzeć z każdej strony. Dowiedziałam się, że w pyszczku wszystko ok, uszy i skóra też. Jednak pani była zaniepokojona tym że Kala ma dużo takich kropeczek czarnych na białych włosach i białych na czarnych włosach. Ona ma tak od początku i inni weci mówili, że to rodzaj łupieżu, taka przesuszona skóra po prostu. Ona pierwsza wyczesała to z włosów i sprawdzała, ale powiedziała że to może być właśnie coś takiego. Pobrała zeskrobinę, nic tam nie znalazła... Ale dostaliśmy iwermektynę podskórnie, zalecenie kąpieli w szarym mydle, lub w tym szamponie w którym zawsze ją kapie. I wizytę kontrolną za tydzień, lub wcześniej jakby się pogorszyło. Podczas zeskrobiny była cicho, trochę się rzucała tylko, ale jak Pani doktor próbowała jej dać zastrzyk to piszczała strasznie
Potem zrobię zdjęcie kartki na której mam wszystko opisane.

No właśnie - dzwoniłam dziś do lecznicy czy będzie dziś mój lekarz i dowiedziałam się, że nie, ale innych specjalistów od świnek nie mają. Zadzwoniłam do drugiej lecznicy - kazali mi przyjechać. Zajmowały się nami aż dwie panie, bo Kala nie dała się nawet obmacać

Potem zrobię zdjęcie kartki na której mam wszystko opisane.
- sanedie
- Kontakt: