Owieczki -Lukrecja, Vanilia, Cremona /Mińsk Maz./ DS
Moderator: silje
Re: Owieczki -Lukrecja, Vanilia wolne/ Mińsk Maz. / Cremona
Witam, czy te świnki są nadal do adopcji?
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
Takaciunia0098 pisze:Witam, czy te świnki są nadal do adopcji?

Boskie panienki
Tylko problem z tym,że pana mam i pewnie do Opola zadaleko 

-
- Kontakt:
No tak, Opole daleko, ale nie musimy się zastanawiać nad transportem, bo Ty, Pattyy, i tak, z tego co wiem, poszukujesz samcaPattyy pisze:Boskie panienkiTylko problem z tym,że pana mam i pewnie do Opola zadaleko

Obcięłam dziś pannom pazurki - foch na całego. One, niestety, nie z tych kochających kąpiele, czesanie, pedicure i manicure

Ja Mufisiowi smaruję średnio raz w tygodniu, bo przez deformacje łapek ma takie stwardnienia
Widocznie dziewczyny są bardzo delikatne
świńskie arystokratki
Swoją drogą istnieją w ogóle świnki, które lubią zabiegi pielęgnacyjne? u mnie tylko czesanie jest akceptowane i nawet lubiane
Pozdrawiamy dziewczyny z całą świńską ferajną
Mufiś w szczególności (jemu baba nie suszy głowy, że zazdrosna
)

Pozdrawiamy dziewczyny z całą świńską ferajną

-
- Kontakt:
Harwejowa, dziękuję w imieniu Vanili i Lukrecji za pozdrowienia, a Mufisia to nawet ucałuj prosto w pyszczek od dziewczyn
Ano tak, dziewczyny delikatne, arystokratki faktycznie
. Żadna z innych moich świnek nie ma wysuszonej skórki na łapkach - a one we dwie i owszem. Choć z drugiej strony w zagrodzie moich dziewczyn "dywany" pod postacią materaców od pastuszka, a owieczki ostatnio matę łazienkową miały...może one w porównaniu z tymi upałami dała taki rezultat. Dziś im wyłożyłam klatkę miękkim ręcznikiem, może ta chwilowa zmiana dobrze wpłynie na łapki.
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że mieliśmy małą "przygodę", mianowicie łagodna Vanilka...ugryzła mojego męża
. Siedział sobie z Vanilą i głaskał ją na kocyku, a ta pałaszowała ogóra, a gdy mój mąż postanowił ją do klatki odłożyć, capnęła go w palec ( niezbyt groźnie,krwi nie było, ale skórę powierzchniowo przecięła ). Wielkie było nasze zdumienie, bo Vanilia nigdy nikogo nawet nie próbowała zębami straszyć. Pewnie się biedna przestraszyła, że wraz z powrotem do klatki, straci ogórka, którego nie skończyła, z że palce Dużego pachniały jak ogórek, to cóż...sam sobie winien
TŻ zresztą się tłumaczył, że pewnie to jego wina, że musiał ja za gwałtownie i niefortunnie chwycić, więc nie zwierzaka wina. Ale fakt - zszokowała nas dziewczyna 

Ano tak, dziewczyny delikatne, arystokratki faktycznie

Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że mieliśmy małą "przygodę", mianowicie łagodna Vanilka...ugryzła mojego męża

-
- Kontakt:
Kochani, mam wstępną rezerwacją na Lukrecję i Vanilkę ( razem
) - dla Pani Kasi z Warszawy. Trzymajcie kciuki 

- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Owieczki -Lukrecja, Vanilia/Mińsk Maz./- wstępna rezerwa
Oj, muszę uzupełnić informację - wstępna rezerwacja dla Pani Kasi i jej córki Alicji, którą pozdrawiamy
.
Mam nadzieję, że tym razem się uda, szczególnie, że zapowiada się na konkretny, kochający domek.

Mam nadzieję, że tym razem się uda, szczególnie, że zapowiada się na konkretny, kochający domek.