Z mleczykami? W zimę?Pani Strzyga pisze:JA to jaki tort? Warzywno-owocowy z mlecykami
Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Werusiek
Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy foty s.93
-
Pani Strzyga
Suszonymi mleczykami.
Wiele osób suszy. Można tez kupić suszki 
-
Werusiek
Właśnie a propo dobrych suszków! Gdzie kupic? Bo w sklepach zoologicznych mieszanki są i to w małych torebkach...
-
Arya90
Werusiek ja i wiem, że wielu forumowiczów też kupuje suszki Herbal pets, Tivo, JR Farm. Ja zamawiam w Hipciu razem z resztą zakupów 
Robiłam dzisiaj przecier pomidorowy. Tadek dzielnie towarzyszył mi w kuchni mimo upału, niuchał noskiem i chyba liczył, że dostanie mu się chociaż troszeczkę tego czegoś co tak cudnie pomidorowo pachnie
Robiłam dzisiaj przecier pomidorowy. Tadek dzielnie towarzyszył mi w kuchni mimo upału, niuchał noskiem i chyba liczył, że dostanie mu się chociaż troszeczkę tego czegoś co tak cudnie pomidorowo pachnie
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ojj ale chyba dałaś mu świerzego pomidorka zanim wszystko ugotowałaś?
Ja się czuję zaproszona z moimi chłopakami na te urodzinki w końcu mamy do Ciebie najbliżej
Ziółka w hipciu można całkiem fajne zamówić, tylko ja z HP nie polecam, bo one jak zmielone wyglądają często a Tivo i JR Farm mają fajne duże liście
Ja się czuję zaproszona z moimi chłopakami na te urodzinki w końcu mamy do Ciebie najbliżej
Ziółka w hipciu można całkiem fajne zamówić, tylko ja z HP nie polecam, bo one jak zmielone wyglądają często a Tivo i JR Farm mają fajne duże liście
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja też z tivo polecam i jr farm, ale polecam też po otwarciu rozsypać na gazetę albo płótno, co by lepiej przeschły, bo czasem są "gumowe" a nie kruche.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Arya90
Lilith no dostało mu się troszkę pomidorka. I kumplowi Ricosiowi też 
A jasne, że przyjeżdżajcie na urodziny Ricosia i bez urodzin nawet też
Tez zioła z HP to fakt zależy jak się trafi. Ja zazwyczaj kupuję zioła podstawowe i uzupełniające i całkiem ładne się trafiają. Ale jak kupiłam pokrzywę to sam proszek
Z Tivo nadal nie miałam. A z JR Farm bardzo sobie chwalę.
A jasne, że przyjeżdżajcie na urodziny Ricosia i bez urodzin nawet też
Tez zioła z HP to fakt zależy jak się trafi. Ja zazwyczaj kupuję zioła podstawowe i uzupełniające i całkiem ładne się trafiają. Ale jak kupiłam pokrzywę to sam proszek
Z Tivo nadal nie miałam. A z JR Farm bardzo sobie chwalę.
-
Szejron
Dlatego ja z HP jak kupuję to wyłącznie w zoologu-bo widzę czy ziółka są w całości, czy jednak zmielone. Niedługo szykują mi się większe zakupy w Hipciu, więc sama zamówię te z JR Farm
Polecacie jakieś konkretne?
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Moje chętnie jedzą marchewkę listki z kawałkami marchewek. Próbowałam zielony owies, ale dużo tam było kawałków z kłosami i w ogóle nie były chętne na to.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152