Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Żurek i Alfredzik
Of kors, moim zdaniem do studiowania potrzebne są chęci a nie przymus... Chcę, to studiuję, nie, to nie 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Szejron
Moja mama skończyla studia w wieku 51 lat, wszystko możliweAsita pisze:Strzyga, nie jest za późno, moja mama kończyła studia jak mój brat kończył technikum
-
Pani Strzyga
I to jest najzdrowsze podejścieAsita pisze:Of kors, moim zdaniem do studiowania potrzebne są chęci a nie przymus... Chcę, to studiuję, nie, to nie
-
Dropsio
Moja rodzinka tez kreci nosem, ale juz to zaakceptowali. Niby jeszcze 1000 rzeczy sie moze zmienic,
ale w niewielu zawodach w ogole sie widze (ani ze mnie humanistka, ani matematyczka... do liceum na pewno na biol/chem pojde) ale weterynaria ze specjalistyka od zwierzat egzotycznych mi sie marzy od dawna...
ale w niewielu zawodach w ogole sie widze (ani ze mnie humanistka, ani matematyczka... do liceum na pewno na biol/chem pojde) ale weterynaria ze specjalistyka od zwierzat egzotycznych mi sie marzy od dawna...
-
katiusha
Idź tam dalej się kształcić, gdzie Tobie się marzy, a nie twojej rodzinie
-
Assia_B
Dlaczego kręcą nosem na weterynarie? Przecież to dobry kierunek 
-
Dropsio
Kręci nosem głównie babcia... "Bo jeszcze się czymś zarażę, bo mnie krowa kopnie (?)"
Kati - telefon mi świruje
zy
Kati - telefon mi świruje
zy
-
katiusha
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Dropsio nam robi sztuczne zapełnienie na forum...zaraz będę miała 300str z takimi postami
Studiować trzeba to, co się chce i co się czuje. Ja chciałam socjologię i z chęcią to studiowałam, potem chciałam iść na podyplomowe i tylko do siebie mogę mieć pretensje, że taka chała była
A jakbym miała studiować to, co ktoś by mi sugerował, to bym się męczyła i nie chciała tego robić.
Studiować trzeba to, co się chce i co się czuje. Ja chciałam socjologię i z chęcią to studiowałam, potem chciałam iść na podyplomowe i tylko do siebie mogę mieć pretensje, że taka chała była
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
-
Assia_B
No ja bym już drugi raz na moje studia nie poszła... No, ale cóż
W sumie studia dały mi po części możliwośc tego co robię i nawet jeśli nie jest to szczyt marzeń to mam za co życ