Dixie na zawsze w moim sercu
Moderator: pastuszek
Re: Dixie moja świnka :)
Nie bałaś się, że czmychnie? Moje by pewnie już pod lasem były
Fajne fotki! W moim stylu chociaz ja bym przesunęła kadr w bok, by świnka nie była w centralnej części. Ale ja to ja.
W tym roku i ja startuję! Może mi się uda, chociaz nie każdemu moje ujęcia mogą się podobać.black_sheep pisze:Werusiek pisze:Piękna!!!! I śmiesznie umaszczona. Tylko chce się więcej zdjęć! /quote]
Ostatnio usłyszałam od 9 latki, że "ta świnka jest przepiękna" Postaram się, zwłaszcza, że moja modelka uwielbia fotki, dwa razy kalendarz to nie przelewki
Trochę ruchu by się przydało, ale ona raczej za mną chodzi niż ucieka Samej bym jej tak nie zostawiłaPani Strzyga pisze:Nie bałaś się, że czmychnie? Moje by pewnie już pod lasem były
Hehe, dzięki Dziś jestem bez weny twórczej, tak strzeliłam na szybko. Do zdjęć kalendarzowych też nie mam motywacji Trudne kategorie są w tym roku...Werusiek pisze:Fajne fotki! W moim stylu chociaz ja bym przesunęła kadr w bok, by świnka nie była w centralnej części. Ale ja to ja.
W tym roku i ja startuję! Może mi się uda, chociaz nie każdemu moje ujęcia mogą się podobać.
A mi właśnie kategorie się podobają, można pomysleć nad ujęciem i zrobic naprawde fajne zdjęcia. Lubie takie konkursy fotograficzne, gdzie nie jest ściśle określone jak mamy zrobic zdjęcie.black_sheep pisze:Hehe, dzięki Dziś jestem bez weny twórczej, tak strzeliłam na szybko. Do zdjęć kalendarzowych też nie mam motywacji Trudne kategorie są w tym roku...
To podratuj jakimś pomysłem Trzymam za Cibie kciukiWerusiek pisze:A mi właśnie kategorie się podobają, można pomysleć nad ujęciem i zrobic naprawde fajne zdjęcia. Lubie takie konkursy fotograficzne, gdzie nie jest ściśle określone jak mamy zrobic zdjęcie.black_sheep pisze:Hehe, dzięki Dziś jestem bez weny twórczej, tak strzeliłam na szybko. Do zdjęć kalendarzowych też nie mam motywacji Trudne kategorie są w tym roku...
A dziękuję!
Kategoria 5: bądź fit, nie leż ciągle na hamaku - Tu coś możesz pomysleć! Ostatnie zdjecia nie z zagrody, świnka ewidentne spaceruje po trawce przy zachodzie(sugeruje się barwą poświaty), mogą być fajne ujęcia!
Kategoria 12:świnka to dar od losu, nie prezent pod choinkę - Kolejna wspaniała kategoria gdzie można zaszaleć, szukaj ciekawych ujeć, wyczekuj! Może złapiesz coś zabawnego/słodkiego co bedzie idealne dla tej kategorii!
Pamietaj by interpretować to na własne sposoby, ja tylko podaje przykłady, z ktorych może skorzystasz i może Ci się przydadzą.
Kategoria 5: bądź fit, nie leż ciągle na hamaku - Tu coś możesz pomysleć! Ostatnie zdjecia nie z zagrody, świnka ewidentne spaceruje po trawce przy zachodzie(sugeruje się barwą poświaty), mogą być fajne ujęcia!
Kategoria 12:świnka to dar od losu, nie prezent pod choinkę - Kolejna wspaniała kategoria gdzie można zaszaleć, szukaj ciekawych ujeć, wyczekuj! Może złapiesz coś zabawnego/słodkiego co bedzie idealne dla tej kategorii!
Pamietaj by interpretować to na własne sposoby, ja tylko podaje przykłady, z ktorych może skorzystasz i może Ci się przydadzą.
Dziękuję pięknie, może się w końcu zainspiruję, te upały pozbawiają mnie myślenia i chęci całkowicie
PS.Tak tak, zdjęcie robione wieczorkiem, jak się chłodniej robi to Dixi wychodzi trochę na trawę
PS.Tak tak, zdjęcie robione wieczorkiem, jak się chłodniej robi to Dixi wychodzi trochę na trawę
Moj tak samo! Jak zachodzi słońce, to wypuszczam go na zieloną trawkę.
Proszę i powodzenia rzyczę! Wystarczy Ci pomysł, bo zdjecia napewno będą ładne.
Proszę i powodzenia rzyczę! Wystarczy Ci pomysł, bo zdjecia napewno będą ładne.