Dixie na zawsze w moim sercu

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
black_sheep

Re: Dixie moja świnka :)

Post autor: black_sheep »

:love:

Obrazek

Obrazek
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Nie bałaś się, że czmychnie? Moje by pewnie już pod lasem były :D
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Fajne fotki! W moim stylu :szczerbaty: chociaz ja bym przesunęła kadr w bok, by świnka nie była w centralnej części. Ale ja to ja. :D
black_sheep pisze:
Werusiek pisze:Piękna!!!! I śmiesznie umaszczona. Tylko chce się więcej zdjęć! /quote]
Ostatnio usłyszałam od 9 latki, że "ta świnka jest przepiękna" :) Postaram się, zwłaszcza, że moja modelka uwielbia fotki, dwa razy kalendarz to nie przelewki ;)
W tym roku i ja startuję! Może mi się uda, chociaz nie każdemu moje ujęcia mogą się podobać. :102:
black_sheep

Pani Strzyga pisze:Nie bałaś się, że czmychnie? Moje by pewnie już pod lasem były
Trochę ruchu by się przydało, ale ona raczej za mną chodzi niż ucieka :102: Samej bym jej tak nie zostawiła ;)
Werusiek pisze:Fajne fotki! W moim stylu :szczerbaty: chociaz ja bym przesunęła kadr w bok, by świnka nie była w centralnej części. Ale ja to ja.

W tym roku i ja startuję! Może mi się uda, chociaz nie każdemu moje ujęcia mogą się podobać.
Hehe, dzięki :) Dziś jestem bez weny twórczej, tak strzeliłam na szybko. Do zdjęć kalendarzowych też nie mam motywacji :? Trudne kategorie są w tym roku...
Werusiek

black_sheep pisze:Hehe, dzięki :) Dziś jestem bez weny twórczej, tak strzeliłam na szybko. Do zdjęć kalendarzowych też nie mam motywacji :? Trudne kategorie są w tym roku...
A mi właśnie kategorie się podobają, można pomysleć nad ujęciem i zrobic naprawde fajne zdjęcia. Lubie takie konkursy fotograficzne, gdzie nie jest ściśle określone jak mamy zrobic zdjęcie.
black_sheep

Werusiek pisze:
black_sheep pisze:Hehe, dzięki :) Dziś jestem bez weny twórczej, tak strzeliłam na szybko. Do zdjęć kalendarzowych też nie mam motywacji :? Trudne kategorie są w tym roku...
A mi właśnie kategorie się podobają, można pomysleć nad ujęciem i zrobic naprawde fajne zdjęcia. Lubie takie konkursy fotograficzne, gdzie nie jest ściśle określone jak mamy zrobic zdjęcie.
To podratuj jakimś pomysłem :P Trzymam za Cibie kciuki :fingerscrossed:
Werusiek

A dziękuję!
Kategoria 5: bądź fit, nie leż ciągle na hamaku - Tu coś możesz pomysleć! Ostatnie zdjecia nie z zagrody, świnka ewidentne spaceruje po trawce przy zachodzie(sugeruje się barwą poświaty), mogą być fajne ujęcia!
Kategoria 12:świnka to dar od losu, nie prezent pod choinkę - Kolejna wspaniała kategoria gdzie można zaszaleć, szukaj ciekawych ujeć, wyczekuj! Może złapiesz coś zabawnego/słodkiego co bedzie idealne dla tej kategorii!
Pamietaj by interpretować to na własne sposoby, ja tylko podaje przykłady, z ktorych może skorzystasz i może Ci się przydadzą. :)
black_sheep

Dziękuję pięknie, może się w końcu zainspiruję, te upały pozbawiają mnie myślenia i chęci całkowicie :(
PS.Tak tak, zdjęcie robione wieczorkiem, jak się chłodniej robi to Dixi wychodzi trochę na trawę :)
Werusiek

Moj tak samo! Jak zachodzi słońce, to wypuszczam go na zieloną trawkę. :)
Proszę i powodzenia rzyczę! Wystarczy Ci pomysł, bo zdjecia napewno będą ładne. ;)
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Super fotki :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”