Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy zdjęcia s.80
Hmm Lilith ale ta nie jest jakaś duża...
Przekaż mu, że duże jest piękneArya90 pisze:Tadek kazał wam przekazać, że od dziś nie będzie pozował do zdjęć, bo on by chciał komentarze, że jest misterem świnek, a nie grubym czy puszystym![]()
![]()
![]()

Ło matko, ale konkretne zakupy. Sama niedługo będę musiała co nieco zamówić...Dobre są te suszki z JR Farm?
Fajne zakupy...ja nasze musze od Mamy odebrać w końcu...
Chyba identyczną szczotkę do czesania dry bedu kupiłam
Chyba identyczną szczotkę do czesania dry bedu kupiłam

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Niby nie duża ale w ogóle to te zgrzebła też są wszystkie jakieś małe więc jak będzie dobra to chyba też się skuszę duża czy nie 

Ogólnie to właśnie małe zakupy, bo nawet stówki nie zapłaciliśmy, a zawsze szalałam. Ale tym razem musiałam oszczędzać, bo mam w tym msc wizytę u lekarza i pakiet badań musiałam zrobić, a to zawsze prywatnie niestety :/Szejron pisze:Przekaż mu, że duże jest piękneArya90 pisze:Tadek kazał wam przekazać, że od dziś nie będzie pozował do zdjęć, bo on by chciał komentarze, że jest misterem świnek, a nie grubym czy puszystym
Ło matko, ale konkretne zakupy. Sama niedługo będę musiała co nieco zamówić...Dobre są te suszki z JR Farm?
Z JR Farm chłopcy mieli wcześniej inne suszki, jakieś letnie pole i liście malin to bardzo lubili. Z obecnych dostali wczoraj płatki grochu i po 3 minutach już ich w misce nie było

Byłam ciekawa też jak będą jeść tego Burgesa, bo czytałam o nim przeróżne opinie. Póki co szału nie ma, ale konsekwentnie znika z miski. Mniej więcej jak na ten moment CN. Chyba następnym razem wrócę po prostu do CC. No, ale Burg był w promocji, więc wzięłam. Tyle, co ma zastrzeżeń do tej karmy, to to, że te chrupki wyglądają jak połówki bobków- są tak małe i niekoniecznie chłopaki są zadowoleni z tego faktu.
Ostatnio dostałam od mamy narzeczonego 2 główki swojskiej, wiejskiej, niczym nie pryskanej sałaty. Nigdy nie dawałam chłopakom sałaty, bo te kupne są pryskane i mają pełno chemii. Stwierdziłam, że taką swojską im dam, ale tylko po 1 małym listeczku. Chłopaki oszaleli. Wcinali tak, że szok!
- Lilith88
- Kontakt:
Sałata jest niedobra nie tylko dlatego, że nawożona i pryskana, Borys (Jack Daniels) to tłumaczył gdzieś kiedyś dokładnie, ona ma taką strukturę, że chłonie wszystko z wód gruntowych i nawet jak masz własną działkę daleko od drogi i nie stosujesz żadnej chemii to sałata znajdzie coś szkodliwego w glebie. Najgorsza jest ta zwykła masłowa czy jak jej tam. Ale moje świnki też dostały niedawno po kawałku i to takiej ze sklepu, bo dziewczyna mojego brata im dała, już nic nie mówiłam, bo nie będę się jak nawiedzona przez pół mieszkania darła i świnkom z pyszczków wyrywała a jej przykrości robiła, przecież chciała dobrze 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Kurcze, to tak jak futrowanie czyjegoś dziecka słodyczami a matka tylko patrzy i się gotuje
...

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Wiem, wiemLilith88 pisze:Sałata jest niedobra nie tylko dlatego, że nawożona i pryskana, Borys (Jack Daniels) to tłumaczył gdzieś kiedyś dokładnie, ona ma taką strukturę, że chłonie wszystko z wód gruntowych i nawet jak masz własną działkę daleko od drogi i nie stosujesz żadnej chemii to sałata znajdzie coś szkodliwego w glebie. Najgorsza jest ta zwykła masłowa czy jak jej tam. Ale moje świnki też dostały niedawno po kawałku i to takiej ze sklepu, bo dziewczyna mojego brata im dała, już nic nie mówiłam, bo nie będę się jak nawiedzona przez pół mieszkania darła i świnkom z pyszczków wyrywała a jej przykrości robiła, przecież chciała dobrze

Asita niemożliwa!

- Lilith88
- Kontakt:
Nie no ja przecież nie mówię, że masz nie dawać
też mi się kiedyś zdarzyło osobiście dać sałatę bo mi świnie się darły a jakiś skrawek miałam w ręku
Asita porównanie dobre tylko to młoda dziewczyna i ja raczej ją jak dziecko traktuje, bo starej babie to bym powiedziała żeby łap do moich miśków nie pchała

Asita porównanie dobre tylko to młoda dziewczyna i ja raczej ją jak dziecko traktuje, bo starej babie to bym powiedziała żeby łap do moich miśków nie pchała

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ło matko...mam nadzieję, że jak kiedyś do Ciebie zawitam, to nie będę już starą babą 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152