Balbinka i Fiona za TM :,((

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Balbi i Fiona - Balbinka osiągnęła wagę cieżką - Fotki s

Post autor: Natasza »

To ja zapakuje do dziewcyzn Filipa -> niech jedzie z dziewczynami do Dziadków :) bo chudy jak kij aaa i laski się ucieszą z męskiego towarzystwa :redface:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

no tak.. będzie jak to u babci "coś chudziutka jesteś.. świnka i tylko kg?? kosteczki Ci przecież wszystkie wystają! no jedz jedz, musisz być zdrowa i silna.. jak to nie masz już miejsca w brzuszku?! Jedz.. bo babci będzie smutno.." :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Hahaha... dokładnie, czyli znacie to dziewczyny :lol:
A ostatnio gdzieś czytałam, chyba na Fejsie, że łatwiej jest przekonać księdza że Boga nie ma, niż babcię przekonać że się nie jest głodnym :laugh:

A u nas żeby nudno nie było to jak kąpałam Fionę bo cała zasirana była, to wyczułam gulkę na udzie, koło pupy. Jesteśmy u dziadków na wakacjach więc dziś wizyta u weta była. Okazało się że ta gulka to ropień podskórny był, lekarz wycisnął całą ropę (ale pisku było :sadness: ), dostaliśmy lek z antybiotykiem do wstrzykiwania w rankę aby się nie odnawiał i do domu. Dobrze że na tym się skończyło, oby się nie babrało :fingerscrossed:
Foggy

Post autor: Foggy »

Fionka jaki spas! :o Balbi też niczego sobie 8-) Ech, te kobiece kształty... Teraz modne podobno. :102:
U mojej Babci jest tak:
- jesteś głodna, Asiunia?
- jadłam, Babuniu przed przyjazdem.
- to pewnie już głodna jesteś...
- nie, no coś Ty Babciu...
- ale mam pierogi leniwe, specjalnie zrobiłam
- BABCIU NA PIEROGI TO ZAWSZE GŁODNA JESTEM!

Morał; Babcia wie lepiej - nie kłóćmy się :lol:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Każdy się rozczulał nad Balbi więc Fiona też postanowiła zaszaleć :roll: Dobrze, że ropień wyciśnięty :ok:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

a to ropień paskudny ! dobrze, że już po :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

No cóż, byłyśmy wczoraj na "poprawce" opróżniania tego ropnia, bo zobaczyłam w rance ropę. Był krzyk niestety, ale wiem że to dla jej dobra :roll:
Fionka je, pije, siura i bobczy jak zwykle :D Waga nie spada, co mnie bardzo cieszy, bo mam już lekkiego fioła na tym punkcie ;) Jedynie pora aplikacji leku jest stresująca, bez pisków się nie obywa ale jak mus to mus... trzymajcie nadal kciuki :fingerscrossed:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Wiadomo - śwince nie wytłumaczysz, że ta wielka krzywda, to z korzyścią dla niej. Ale niestety - musimy czasem podejmować niełatwe decyzje...
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Kciuki trzymane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

balbinkowo pisze:Obrazek
ale wyleż :love: może niech już nie tyje :lol: ale utrzymuje tą super wagę :fingerscrossed: za Fionkę
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”